2022-es manikűrtrendek: fókusz az izgalmas formákon és a feltűnő színeken

Ugyan a 2022-es körömtrendek nem sokban térnek el az idei trendektől, ám így is látni köztük érdekességeket. Közös témájuk a feltűnő színek, és az izgalmas formák. Így, ha kedveled az ilyen manikűröket, akkor mindenképp érdemes vetned egy pillantást a 2022-es trend előrejelzésekre. Nézzük is, milyen körmök lesznek divatosak jövőre!

Arra viszont felhívjuk a figyelmet, hogy a felsorolt trendekre divatbemutatók, népszerű divatújságok és az eddigi évek változásai alapján következtettünk. Emiatt könnyen lehet eltérés a mostani tippelések és tényleg megvalósuló trendek között.

 

A „minden-ujjra-más-apró-mintázat” trend marad

Amennyiben képben vagy a legújabb körömdíszítési divattal, minden bizonnyal a te figyelmed sem kerülhette el ez a manikűr. Csupán egyszerű mintázatokról van szó, viszont az benne a csavar, hogy minden körmön más ez az egyszerű mintázat. Ezáltal egy kis érdekesség is megbújik a manikűrben.

Ez a trend nagy népszerűségnek örvendett idén, különösen a fiatalabb korosztály körében. Ha a te tetszésedet is elnyerte, van egy jó hírünk: ez a manikűr valószínűleg nem megy sehová. A 2022-es tavaszi divatnak biztosan szerves része lesz.

 

Melegtónusú kék manikűr

A kék rendszeresen felmerülő rövidtávú trend. A kifutókból való előrejelzések szerint újra visszatér a divat világába a körömdíszítés terén. A kéken belül is a melegebb, rikítóbb kék árnyalatok lesznek előtérben. Emiatt, ha szereted az ilyen színeket a körmödön hordani, akkor jövőre ne habozz ilyen manikűrt kérni magadnak.

 

Franciamanikűr eltérő vonalszínekkel

A minden ujjon eltérő mintázatok trendje a francia manikűrökben is visszaköszönt idén. Voltak olyan díszítések, amikben egy kézen egy egész színskála színeivel festették meg az ujjakon a francia köröm vonal részét – értsd úgy, hogy például a hüvelykujjon sötét zöld volt, és a kisujjhoz érve minden ujjon egyre világosabb színekkel rajzolták meg a vonalat a francia manikűrön – de olyan is volt, ahol a szivárvány különböző színeivel dolgoztak az ujjakon, ám akár olyan eltérő vonalszíneket is láthattunk, amik csak szimplán jól illettek egymáshoz. Ez a trend is marad 2022-ben.

 

Fém színek a körmökön

Az ezüst, az arany és a bronz ma már nemcsak ékszerek formájában hordható a bőrünkön. Akár a körmeinket is ilyen színekbe öltöztethetjük. Többféle hatást is el tudunk érni ezekkel a színekkel: kifejezetten feltűnőre is festhetjük vele a körmeinket – főleg gyöngyök és egyéb fényes díszek segítségével – de akár finom, elegáns módon is kialakíthatjuk vele a díszítést.

Akármilyen stílust is preferálsz, jövőre kibontakoztathatod ezekkel a színekkel a művészi vénád. Nem mintha eddig tilos lett volna a fém árnyalatokat használni, viszont jövőre az aktuális divat is indokolni fogja viselésüket. Bizony ám, az arany, az ezüst és a bronz a divat előrejelzések szerint mind divatba fognak jönni jövőre.

 

Vékony kontúr, rajta csillogós réteggel

Idén is nagy teret hódított az alapvetően nude köröm, aminek a szélein egy sötétebb színű kontúr futott végig a körmökön. Ez a trend jövőre egy olyan változattá fog átalakulni, amin egy csillogós réteg is van, ezáltal sokkal extrábbá téve az összképet. Amennyiben szeretnél egy leheletnyi csillogást csempészni a manikűrödbe, ez a stílus tökéletesen illeszkedik hozzád.

Esetleg mégis géllakkal szeretnéd meg csinálni a körmeidet? A Moonbasa géllakk szettjei lehetővé teszik a könnyed, otthoni géllakk festést. Válogass kedvedre géllakk szettjeink közül, és készítsd el az álom manikűröd!

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}