Boldog Karácsonyt!

Eljött hát az év talán legjobban várt időszaka, a karácsony! Mostanra már biztosan mindennel elkészültél vagy még a végső simításokat végzed a nagy nap előtt.

Ez a karácsony kicsit más lesz, mint a korábbiak, mert sokan a szeretteikkel csak az internet segítségével tudják tartani a kapcsolatot. Lehet, hogy ez most nem olyan jó, nem komfortos. De tudjuk, hogy ezt azért tesszük, hogy a következő karácsonyunk szebb, szeretettel teljesebb és legfőbb szempont, hogy szeretteink körébe teljen.

Már csak pár perc erejéig rabolnánk csupán most az idődet, mert szeretnénk az egész éves lelkesedésedet, figyelmedet és vásárlásaid megköszönni és reméljük, hogy sikerült és a jövőben sikerülni fog elégedett ügyfelünknek tudni Téged.

Számtalan körömdíszítés és még több újdonság került idén a polcainkról az otthonokba, amelyekért nagyon sokat dolgoztunk és reméljük, hogy a jövőben is megtehetjük értetek… te érted.

Nem is húznánk tovább, legyen csodás, meghitt a karácsonyod, olyan, amit elterveztél és csodás körömdíszítésekben gazdag, boldog új évet kívánunk!

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}