Tavaszi manikűr mesterfokon

Szinte mindenki imádja a tavaszt a gyönyörű színeivel és a természet lenyűgöző változásaival. Nem véletlen, hogy néhány környezetvédelemmel kapcsolatos világnap is erre az időszakra esik. Ráadásul a nagyböjt időszakát követően a húsvét is beköszönt áprilisban, idén április 12-re esik majd a húsvét vasárnapja. Te tudod már, hogy milyen előkészületekkel teszed szebbé az ünnepeket?
Sokaknál kihagyhatatlan a tavaszi nagytakarítás, ami élvezetes program lehet, hiszen már a melengető napsugarakban fürdethetjük a lakást, ha minden jól megy… Ha az időjárás is úgy akarja, akkor április végére azért nagy általánosságban beköszön az igazi, virágzó tavasz, és erre mindenképp érdemes testben, lélekben is felkészülni. Nézzük meg, milyen szuper manikűr, pedikűr lehetőségek adódnak a tavaszi időszakban!
 
Nagytakarítás a színek között
 
Ha télire inkább sötétebb, hidegebb árnyalatokba burkolóztál, akkor hamarosan készítheted a képzeletbeli kis seprűdet, és helyet adhatsz a vidámabb, derűsebb árnyalatoknak is! Indíthatsz kezdésképp egy cuki hóvirággal is. Márciusban például lehetőséged adódik reagálni néhány nemzetközi mozgalom kezdeményezéseire, vagy a csodás természet és Föld nevű bolygó segélykiáltásaira is!


 
Március 20 például kapásból a boldogság napja, ezt kár lenne kihagyni a naptárbejegyzéseid közül! Március 21 a tavaszi napéjegyenlőség napja, vagyis az északi féltekén meteorológiai szempontból a tavasz első napja! Elő a virágos díszeket, a rózsaszínt, a halvány zöldet, a pompázatos és trendi kéket, hiszen ez a nap egyben az erdők világnapja is!
 
Másnap, március 22-én már a víz napját köszönthetjük, és ha az idei év trendszíne, a kék az egyik kedvenced, akkor nem is kell sokat gondolkodni azon, hogyan fejezhetnéd ki tetszésedet a végtelen folyók és óceánok irányába!  
 
Tavaszi színek és fortélyok
 
Jöhet egy kis napfény, egy-egy nárcisz és ibolya, egy-egy zöld falevél, aztán a tulipánok? Ha így gondolod, igazi romantikus vagy. A klasszikus, letisztult stílus kedvelőinek csodás megoldás lehet, ha egy gyönyörű francia manikűrt készítenek el, esetleg feldobva egy kis extra színnel, vagy strasszokkal.
 
A húsvét dekorációk szempontjából egy igazi fellegvár, mert a kislányos és romantikus vonásokon felül a virágok, a fák, a természetközeli díszítőelemek bárkinek örömöt jelenthetnek a körömfestés szempontjából is. Egy vidám sárga, egy kis margaréta, vagy éppen a húsvéti tojások színes, mintás forgataga vonz inkább? A kínálatunkban minden eshetőségre találsz megoldást, ráadásul a videókból is ellesheted az otthoni gél lakkozás fortélyait.
 
A one step gél lakk szettek segítségével gyorsan érheted el a gél lakknál megszokott tartósságot és eleganciát. A kiegészítők között válogatva pedig megtalálod a köveket, a nyomdákat, a matricákat, a csillámporokat, egyszóval mindent, ami megadja a dolgok pikantériáját! Válogass kedvedre, és készülj vidáman a jó időre!
 
Csodás tavaszt kívánunk Neked!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}