Párizsi kasmír és Calypso pink – elegáns és bájos őszi gél lakk kollekció

Itt van az ősz, itt van újra… Neked is szép? Mi a színek szerelmeseiként a vibráló nyári díszítések és perzselő randialkalmak után nagyon örülünk a visszafogottabb, bensőségesebb őszi hangulatnak is! Ha szereted az őszt, hát ezért, ha nem, akkor pedig különösen ezért érdemes feldobni a manikűröd a borúsabb időre készülve.

Nagyon sokan a munkahelyi megjelenések, előadások alkalmára, különböző rendezvények kapcsán szeretnék most felfrissíteni a külső megjelenésüket például egy ápolt, gusztusos manikűr segítségével. A pedikűrt sem kell még a szekrény aljába hajítani, bőven akadnak forró, nyári napok még szeptemberben is, mikor kellemesen sütkérezhetünk a parkokban, vízparton is.

 

Párizsi kasmír

Pompázatos megjelenést kölcsönözhet számodra a kasmírra emlékeztető púderes színek, lágy vonalak használata a gél lakkozás kapcsán is. A finomabb, nude árnyalatok és ezek elegáns, vagy épp kislányos kombinációi elragadóvá varázsolhatják a szettjeidet. Neked melyik a kedvenc nude árnyalatod? Mi imádjuk az orgonát, a bézst, a rózsás és halovány rozsdaszíneket is. Ezeket jól beillesztheted az outfit és a személyiséged szempontjából is az évszaknak megfelelő stílusokba.


 

Fényes, vagy matt?

Esetleg mindkettő? Ízlésednek megfelelően döntheted el, hogy a klasszikusabb egyszínű, fényes megoldásokat vagy a modernebb kombinációkat, sötétebb matt árnyalatokat részesíted előnyben. Nincs rossz döntés, és nem is kell feltétlenül egyik, vagy másik mellett letenned a voksodat, akár kombinálhatod is a kettőt! Használj csillogó fedőlakkot a gél lakkok élettartamának meghosszabbításához, vagy díszítsd a matt kivitelt apró kövekkel, matricákkal kedved szerint.


 

Éljenek az őszi minták!

A szeptember és október még közel sem a havazásról és hűvösségről szól, ha szereted a meleg árnyalatokat, vagy a lányos pinket, akkor ezek most a legaktuálisabb kedvenceid lehetnek. A természet változásaira reagálva a minták, matricák szempontjából is kialakíthatsz egy-két irányvonalat. Jöhetnek a klasszikus falevelek, az őszi gyümölcsök, a mókusok, vagy épp a madarak.

 

Calypso, a görög nimfa példájára

Kalüpszó a görög mitológia nimfája Ógügié szigetén élt a legenda szerint és a hajótörött Odüsszeuszt és a hős társait is vendégként fogadta, ápolta a tragédia után. Igazi női minőséget és klasszikus odaadó és csábító magatartást képvisel, amivel a mai tündérmesék szereplői is jól azonosulhatnak. Nem véletlenül ajánljuk figyelmetekbe a rózsaszín árnyalatokat, hiszen a nőies finomság, törékenység és törődés, kedvesség jelképes színe lehet.
 

A rózsaszín árnyalatai

Az erősebb pinkek helyett most kifejezetten a gyöngédebb, természetközelibb, őszirózsákra gondolunk. Ezeknek is rengeteg árnyalata van, mint például az orchidea lilás-kékes rózsaszínei, a lazacrózsaszín, a barnás, púderes rózsaszín, vagy az egészen világos márványos, fehérrel és szürkével átszőtt rózsaszín.

Használd ki ezt az időszakot is a kreativitásod fejlesztésére és a kedvenc színeid felfedezésére, meglátod a hangulatod is sokkal jobb lesz, ha törődsz egy kicsit magaddal!

Kategória: Géllakk

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}