Termék kategóriák

Galamb szürke Színes zselé 5ml #064

Mélyedj el a színes zselék varázslatos világában, és tedd még színesebbé a zselés műkörmöket! Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb árnyalatot, majd szerezz be egy zselé ecsetet, hogy könnyedén elkészíthesd álmaid műkörmeit. A(z) Galamb szürke színes zselével a körmeid olyan vibrálóak és egyediek lehetnek, mint soha máskor. Kísérletezz bátran különböző színekkel és izgalmas kombinációkkal, és hozd létre a saját körömdíszítésed csodálatos palettáját! Fedezd fel most a színes zselék varázslatos erejét, és változtasd az egyszerű körmeidet igazi műalkotásokká a saját kreativitásoddal és a színek varázsával!

 • Galamb szürke Színes zselé 5ml #064
Kiszerelés:
5ml
Szín:
Galamb szürke
Termék kódja:
#064

RRP: 1 890 Ft Ár: 1 890 Ft Akciós ár: 1 080 Ft

A termék előrendelhető!

Termék információ

Galamb szürke Színes zselé #064

A Galamb szürke színes műköröm zselé rendkívül jó fedő és kopásállóságú műköröm zselé. A színes műköröm zselé az épített körmök bevonásárára és díszítésére egyaránt tökéletesen alkalmas.

A Galamb szürke színes műköröm zselé használata röviden:

 • Előkészítés után (bőrfeltolás, reszelés, bolyhosítás) a körmöt fertőtlenítsük és zsírtalanítsuk nail prep, vagy savmentes primerrel. A kettő előkészítő folyadék közül bármelyik használható előkészítésre.
  Az előkészítő folyadék bőrrel ne érintkezzen, mert irritációt okozhat. A folyadék pár másodperc alatt elpárolog, a körömlemezt kifehéríti.
 • A jobb tapadás érdekében használj bondert, ami egy tapadás elősegítő anyag, a köröm lemezed és a színes műköröm zselé között egy kétoldalú ragasztóként funkcionál.
  A bonder Uv/LED műköröm lámpa alatt köt meg, lámpától függően 3-6 perc alatt. Színes műköröm zselé alá ne használj leoldható bondert.
 • A bonder kötése után vidd fel az első réteg színes műköröm zselét. A színes zselé nem terül könnyen, mert állaga sűrűbb, mint a lakkzselé, gellakk. A zselét zselé ecsettel vidd fel, használj 4-es vagy 6-os zselé ecsetet. A színes műköröm zselé UvLED műköröm lámpa alatt köt meg. Kötési idő függ a lámpától és a réteg vastagságtól, de a kötési idő átlagosan 3-6 perc.
 • Az első réteg színes zselé megkötése után vidd fel a második réteg zselét, így már elérhető a tökéletes fedés. A második réteg színes műköröm zselé kötési ideje is lámpától és zselé vastagságtól függ, de átlagosan 3-6 perc a kötési idő.
 • A második réteg színes műköröm zselémegkötése után vond be a körömdíszítésed egy réteg fixálás mentes fényzselével. Így tartós és csillogó lesz a műkörmöd.

Színes műköröm zselére ne használj leoldható fényzselét, mert a körömdíszítésed nem lesz tartós, és a műkörmöd eltörhet a rétegek külön mozgása miatt. Nem a körömlemezed, hanem csak a műkörmöd törik el.

Színes műköröm zselé tárolása:

 • A tégelyeket ne tárold közvetlen napfényen, gyerek elől zárd el! Szembe ne kerüljön.
 • A tégelyek tetejét mindig jól zárd le. Ne hagyd órákig nyitva a tégely tetejét mert a zselé a napfényben lévő Uv fényre is megköt, igaz nem egy óra alatt, hanem napok alatt.

A színes zselé csak reszeléssel távolítható el, nem lehet leoldani. Reszeléskor figyelj, hogy csak a műkörmödet reszeld le, a saját körmödet ne.

 

Vásárlói vélemények

 • Barbara

  Nagyon jó minőségű.

 • Andrea

  Tökéletes mindegyik. Azt kaptam amit láttam a képeken rendelésnél és amit vártam és kézhez kaptam.

 • Péter

  Minden tetszett Jók a színek. Az volt a csomagban ami a rendelésben.

 • Krisztina

  Könnyen kezelhető gyönyörű színek