Termék kategóriák

Neon csillámpor 3g NC509

Neon csillámpor, 3g NC509 körömdíszítéshez, csillámtetováláshoz, kreatív hobbi kelléknek.

 • Neon csillámpor 3g NC509
Kiszerelés:
3g
Termék kódja:
NC509

Ár: 345 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Neon csillámpor, 3g NC509 körömdíszítéshez, csillámtetováláshoz, kreatív hobbi kelléknek.

A neon csillámporok széles választéka áll a rendelkezésedre legújabb körömdíszítésedhez. A szemcseméretét tekintve közelebb áll a finom csillámporokéhoz.

A neon csillámporok egyik leglátványosabb előnye, hogy UV fényben vagy a természetes napfényben világítanak, élénk, rikító színt mutatnak.

A neon csillámporokat elsősorban a nyári fesztiválszezonra vagy nyaraláshoz szokták választani vásárlóink, de a bulizáshoz is kiváló kiegészítő lehet, ami viszont egész évben tartható. A neon színeket a vidám és élénk színeket kedvelők választják és imádják.

A neon csillámporokat bátran használhatod körömlakkos alapra vagy géllakkos alapra is, de kiválóan felhasználható épített műköröm díszítésére is. Géllakkos körömdíszítés választása esetében a csillámporokat magába még meg nem kötött géllakkba de akár a fedő rétegként szolgáló fényzselébe is szórhatod és ezután köttesd meg az erre alkalmas lámpád fénye alatt.

A Neon csillámpor száraz, hűvös helyen, napfénytől védve, gyermekek elől gondosan elzárva tárolandó.

 

Vásárlói vélemények

 • Anikó

  Gyors, pontos kiszállítás. Jól összeállított kezdő szett, képekkel illusztrált leírással, hasznos tipekkel. Ajándék terméket is kaptam,...

 • Krisztina

  A gél lakkok nagyon szépen fednek és jó minőségűek

 • Csilla

  Kiváló terméket kaptam és nagyon köszönöm az ajándékokat is :)

 • Monika