Termék kategóriák

Black Candy colors csillámpor 3g #726

Az igazi cukorka színválágot kölcsönözheted legújabb körömdíszítéseidnek a Moonbasanails Candy colors csillámporok segítségével!

 • Black Candy colors csillámpor 3g #726
Kiszerelés:
3g
Szín:
Black
Termék kódja:
#726

RRP: 420 Ft Ár: 420 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Candy colors csillámporok, ahogy a nevükben is benne van a csillámporok egy különleges fajtája. A Candy colors csillámporok nagyon finom szemcséjű, apró darabkákból, szilánkokból állnak. Így felhasználási módjuk és területük is szélesebb, mint a hagyományos csillámporoké.

A Candy colors csillámporok színvilágát a cukorkák és az édességek élénk és vibráló színvilága jellemzi.

Ha Te is szereted az élénk színeket és szeretsz kitűnni a tömegből, vagy netán egy jó kis buliba készülsz, akkor ez a díszítő kellék mindenképp ott kell legyen a Te repertoárodban is. Varázsolj bulis körmöket magadnak vagy vendégeidnek Candy colors csillámporok segítségével.

A Candy colors csillámporok felhasználási módjuk és területük

A Candy colors csillámporokat elődjeihez (a hagyományos csillámporokéhoz) hasonlóan kell alkalmazni. Tökéletesen használhatók körömlakkos díszítéshez is, de leginkább géllakkos és épített műkörmök díszítője lehet.

A Candy colors csillámporokat a még nem megköttetett géllakk rétegbe vagy a még nem megkötetett fényzselé rétegbe érdemes beleszórni, majd így megköttetni a már megszórt részeket.

A Candy colors csillámporok apró szemcséjüknek köszönhetően jól tapadnak a választott alapanyagba, de ha biztos és több hétig tartó tartós eredményt szeretnél elérni, célszerű lehet a csillámporos réteget egy réteg fényzselével is bevonni, úgymond lezárni. Így a külső környezeti hatásoknak (kézmosás, mosogatás, dörzsölés, stb.) már egész biztosan jobban ellenáll.

A Candy colors csillámporokat körömdíszítéseden akár színátmenetesen is felviheted de a színek keverésével újabb és újabb színárnyalatokat alkothatsz! Légy egy igazi színmester és alkoss olyan kreációkat legújabb körömdíszítő csillámporaid segítségével, amilyen még senki másnak sem volt!

A Candy colors csillámporokat tartsd száraz és fénytől védett helyen és kisgyermekek elől gondosan elzárva.

Vásárlói vélemények

 • Attiláné

  Minden termék amit eddig rendeltem

 • Katalin

  Nagyon tetszenek gyönyörűek a színek.

 • Gabriella

  Dipping por színe

 • Adrienn

  A választék