Termék kategóriák

Sárga Cukorhatású neon csillámpor 5ml #510

Eljött az igazán színes körömdíszítések ideje! És ebben hatalmas segítségedre lehet a Cukorhatású neon csillámporok élénk és vibráló színvilága.

 • Sárga Cukorhatású neon csillámpor 5ml #510
Kiszerelés:
5ml
Szín:
Sárga
Termék kódja:
#510

RRP: 390 Ft Ár: 390 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

A Cukorhatású neon csillámporok, ahogy a nevükben is benne van a csillámporok egy különleges fajtája. A Cukorhatású neon csillámporok nagyon finom szemcséjű, apró darabkákból, szilánkokból állnak. Így felhasználási módjuk és területük is szélesebb, mint a hagyományos csillámporoké.

A Cukorhatású neon csillámporok színvilágát az élénkség és feltűnés jellemzi leginkább. A neon színek élénksége akár nappali fénynél is szemmel jól látható módon megmutatkoznak, de az igazi fényességüket és neon hatásukat UV fény alatt tudják produkálni a leginkább.

Ha Te is szereted az élénk színeket és szeretsz kitűnni a tömegből, vagy netán egy jó kis buliba készülsz, akkor ez a díszítő kellék mindenképp ott kell legyen a Te repertoárodban is. Varázsolj bulis körmöket magadnak vagy vendégeidnek Cukorhatású neon csillámporok segítségével.

A Cukorhatású neon csillámporok felhasználási módjuk és területük

A Cukorhatású neon csillámporokat elődjeihez (a hagyományos csillámporokéhoz) hasonlóan kell alkalmazni. Tökéletesen használhatók körömlakkos díszítéshez is, de leginkább géllakkos és épített műkörmök díszítője lehet.

A Cukorhatású neon csillámporokat a még nem megköttetett géllakk rétegbe vagy a még nem megkötetett fényzselé rétegbe érdemes beleszórni, majd így megköttetni a már megszórt részeket.

A Cukorhatású neon csillámporok apró szemcséjüknek köszönhetően jól tapadnak a választott alapanyagba, de ha biztos és több hétig tartó tartós eredményt szeretnél elérni, célszerű lehet a csillámporos réteget egy réteg fényzselével is bevonni, úgymond lezárni. Így a külső környezeti hatásoknak (kézmosás, mosogatás, dörzsölés, stb.) már egész biztosan jobban ellenáll.

A Cukorhatású neon csillámporokat körömdíszítéseden akár színátmenetesen is felviheted de a színek keverésével újabb és újabb színárnyalatokat alkothatsz! Légy egy igazi színmester és alkoss olyan kreációkat legújabb körömdíszítő csillámporaid segítségével, amilyen még senki másnak sem volt!

A Cukorhatású neon csillámporokat tartsd száraz és fénytől védett helyen és kisgyermekek elől gondosan elzárva tárold azokat.

 

Vásárlói vélemények

 • ILDIKÓ

  Azt kaptam amit rendeltem, minőségi árú

 • Amália

  A termék amit rendeltem nagyon jó

 • Zsuzsanna

  Jó minőségű, jó ár értékének.

 • Anett

  Gyors rendelési menet