Termék kategóriák

Fehér Fólia nyomdalakk 10ml FP 02

Kifejezetten körömnyomdázáshoz kifejlesztett, gyorsan száradó körömlakk

 • Fehér Fólia nyomdalakk 10ml FP 02
Kiszerelés:
10ml
Szín:
Fehér
Termék kódja:
FP 02

Ár: 1 450 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Fólia nyomdalakk FP 02 Fehér

Fóliázó nyomdalakk tökéletesen alkalmazható nyomdázáshoz, fóliás díszítésekhez. A Moyra Fóliázó nyomdalakk egy különleges, levegőre kötő anyag, amihez kitűnően tapad a körömfólia, a pigmentpor és a finom szemcséjű effekt porok szintén. Kicsit lassabban szárad, mint a hagyományos lakkok, ezért a nyomdázást is megkönnyíti. Rendkívül pigmentált, ezért használat előtt jól fel kell rázni.

Használati utasítás fóliás díszítéshez:

 1.  A Fólia nyomdalakkot használat előtt jól fel kell rázni (min. 20 mp erős felrázást igényel).
 2. A megtisztított lemezre a megszokott módon rákenjük a Fólia nyomdalakkot, lehúzzuk a felesleget, felvesszük a mintát, és rányomjuk a körömre vagy tipre.
 3. Fontos, hogy utána hagyjuk a Fólia nyomda lakkot – színtől, mintától függően – 0-40 másodpercig száradni, majd gyantázó mozdulatokkal nyomjuk rá a Moyra Magic Foil-t.
 4. Majd alaptól függően fényzselével fedjük. Ha lakkzselé alapunk van, akkor a lakkzselé fedőjét használjuk 2 rétegben. Ez lehet a Moyra 2:1 Base & Top Coat vagy a Clever Cover. Körömlakk alapra SP Top Coat nyomdalakk fedőt ajánlunk. 
Használati utasítás pigment poros, egyéb díszítő poros díszítéshez:
 1. A Fólia nyomdalakkot használat előtt jól fel kell rázni (min. 20 mp erős felrázást igényel).
 2. A megtisztított lemezre a megszokott módon rákenjük a Fólia nyomdalakkot, lehúzzuk a felesleget, felvesszük a mintát, és rányomjuk a körömre vagy tipre.
 3. Ezt követően egy puhaszőrű sminkes, vagy egy nem használt porcelán ecsettel finoman rátesszük a mintára pigmentport, vagy egyéb finom őrlésű díszítésre alkalmas port.
 4. Várunk kb. l percet és óvatosan lesöpörjük a felesleges port, majd puha manikűr kefével is letisztítjuk a felületet. Moyra Mirror porral történő díszítésnél ugyanúgy kell használni, mintha pigmentporral dolgoznánk. Puhaszőrű ecsettel, óvatos mozdulatokkal fedjük be a mintát a Mirror porral. Várunk egy percet és csak utána tisztítjuk le a felesleget.
 5. Majd alaptól függően fényzselével fedjük. Ha lakkzselé alapunk van, akkor a lakkzselé fedőjét használjuk 2 rétegben. Ez lehet a Moyra 2:1 Base & Top Coat vagy a Clever Cover. Körömlakk alapra SP Top Coat nyomdalakk fedőt ajánlunk.

Vásárlói vélemények

 • Ninetta

  Minden

 • Kata

  A szállítás nagyon gyors, az emailekben nagyon sok infót kaptam a csomagról és a választott termékekről. Nagyon felhasználóbartá élmény ...

 • Noémi

  Jó minőségű termékek

 • Bernadett

  Gyorsan és pontosan megérkezett, ajándékkal kedveskedtetek. Ez nagyon cuki!