Termék kategóriák

Cover pink Fusion Acrylgel tubusos 30ml #08

Fedezd fel a zselés műkörmök és porcelán technika egyszerűségének ötvözetét a Moonbasanails Fusion Acrylgel segítségével! Ez a különleges termék egyszerű kezelhetősége és rendkívüli összetétele miatt kiemelkedik a többi közül. A sűrű, mégis jól kezelhető állag ötvözi a zselés és porcelán műkörmök előnyeit, így kiváló alapanyagot nyújt. Az eddig kellemetlenül erős szagot sem kell már elviselned, mivel a Moonbasanails Fusion Acrylgel szagtalan. Emellett erős tapadást és tartósságot kínál, könnyen formázható, UV/LED lámpa alatt köt meg.

 • Cover pink Fusion Acrylgel tubusos 30ml #08
Kiszerelés:
30ml
Szín:
Cover pink
Termék kódja:
#08

RRP: 5 690 Ft Ár: 5 690 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Cover pink Fusion Acrylgel tubusos #08

A zselés műkörmök és a porcelán technika egyszerűségét ötvözi magában a Moonbasanails Fusion Acrylgel!

A Moonbasanails Fusion Acrylgel különlegessége összetételében és rendkívül egyszerű kezelhetőségében rejlik. A gél állaga rendkívül sűrű, ám ennek ellenére is jól kezelhető. A zselés és a porcelán műkörmök előnyeit egyesíti önmagában ez a remek alapanyag.

Mitől nem népszerűek ma már a porcelán műköröm építések?

A válasz egyszerű: az elkészítésük során felhasznált egyik nagyon fontos ám nélkülözhetetlen alapanyag, a Liquid erős illata miatt.

De ennek most vége! A Moonbasanails Fusion Acrylgel használatával ez a kellemetlen tulajdonság azonnal kiesik, nem tapasztalható!

A szagtalan tulajdonsága mellett rendkívül jó tapadást és tartós végeredményt érhetünk el vele, ráadásul a formázása, alakítása is könnyedén megvalósítható. Ráadásul az idő sem sürget, mint a Porcelán porok felhelyezésekor, hiszen a Moonbasanails Fusion Acrylgel csak UV fény hatására köt meg, levegőre nem!

Igen, a Moonbasanails Fusion Acrylgel UV LED lámpák fénye alatt is megköt!

A Moonbasanails Fusion Acrylgel további előnyei, a teljesség igénye nélkül:

 • Könnyen kezelhető, jól formázható alapanyag
 • Gyorsabban elkészíthető, mint egy porcelán műköröm
 • Sokkal tovább formázható és javítható UV fény kötés előtt, mint a hagyományos porcelán porok
 • Hagyományos és UV LED lámpa fénye alatt is tökéletesen megköt
 • Nincs szükség alapréteg kialakítására


Hogyan használd a Moonbasanails Fusion Acrylgel-t?

 1. Készítsd elő körmeidet, ugyanúgy, mintha zselés műkörmöt vagy porcelán műkörmöt építenél magadnak. (Bőrfeltolás, bufferrel bolyhozás majd portalanítás)
   
 2. A Moonbasanails Fusion Acrylgel alá nem szükséges alapozó réteget felvinni. Használj Nail prep-et és miután teljesen megszáradt használj Primer-t.
   
 3. Miután a Primer is teljesen megszáradt a körömlemezeken, helyezd fel a Műkörömsablont az ujjaidra.
   
 4. Használhatsz bátran Porcelán ecsetet de akár Zselés ecsetet is, amit Gél fixáló folyadékba mártva tudod a körömlemezre felhordott Moonbasanails Fusion Acrylgel-t formázni.
   
 5. A formázást mindaddig tökéletesítheted, amíg az UV lámpa fénye alatt nem kötteted meg.
   
 6. A Moonbasanails Fusion Acrylgel hagyományos UV lámpa és újgenerációs UV LED lámpa fénye alatt is megköt. Előbbinél 18W-os UV lámpa esetében a kötési idő kb. 4-5 perc, utóbbinál 36W-os UV LED lámpa esetében 120 másodperc elegendő.
   
 7. Köttetés után Reszelő segítségével (pl: 150/180-as reszelő) kialakítható a kívánt körömforma. A teljes felületét reszeld át, majd bufferrel finomíthatsz. Ne felejts el portalanítani!
   
 8. Egy vékony réteg Fényzselét (fixálásmentes) felhordva csillogóvá és még tartósabbá varázsolhatod az így elkészült körömdíszítésed.
   
 9. Amennyiben színt, díszítést vagy egyéb színes technikát szeretnél még alkalmazni, úgy a fényzselé réteg előtti lépésben tedd meg és a Fényzselé réteg legyen az utolsó lépés.

A Moonbasanails Fusion Acrylgel-t száraz, hűvös helyen, gyerekektől elzárva tárold.

Cover pink  Fusion Acrylgel tubusos 30ml #08 fő összetevői:

Acrylates copolymer, Ethyl methacrylate, Polymethyl methacrylate, Polyethylene terephtalate, Trimethylolpropane triacrylate, Dimethicone, Microcrystalline wax

 

 

Vásárlói vélemények

 • Mária

  Nagy választék a termékek között

 • Ella

  A lámpa meg a top gépek

 • Mária

  Gyorsaság, ajándék díszítő kövek, tájékoztató anyagok.

 • Adrienn

  Ár érték arányban itt volt a legjobb.