Termék kategóriák

3step Tavaszi gél lakk szett 5x4ml

Merülj el a tavasz lágy pasztell színeiben a legújabb Tavaszi gél lakk szettünkkel. Minden darabja a szettnek finom, pasztell tónusban pompázik, így különleges kék, korall, zöld, sárga és rózsaszín árnyalatokkal hozhatsz frissességet a körmödre.

 • 3step Tavaszi gél lakk szett 5x4ml
Kiszerelés:
5x4ml

RRP: 5 450 Ft Ár: 5 450 Ft Szett ár: 4 250 Ft

A termék előrendelhető!

Termék információ

3step Tavaszi gél lakk szett

Merülj el a tavasz lágy pasztell színeiben a legújabb Tavaszi gél lakk szettünkkel. Minden darabja a szettnek finom, pasztell tónusban pompázik, így különleges kék, korall, zöld, sárga és rózsaszín árnyalatokkal hozhatsz frissességet a körmödre. A 4ml-es kiszerelésű lakkok UV/LED technológiának köszönhetően könnyedén és gyorsan kötnek, tartós és fényes finish-t biztosítva. Légy bátor és játssz a színekkel, hagyd, hogy a Tavaszi gél lakk szettünkkel körmöd is a tavasz egy darabja legyen!

3step Tavaszi gél lakk szett tartalma:

 • 3step gél lakk 4ml #034
 • 3step gél lakk 4ml #051
 • 3step gél lakk 4ml #067
 • 3step gél lakk 4ml #105
 • 3step gél lakk 4ml #156

A Moonbasanails 3step gél lakk segítségével olyan elképesztően szép, nőies és nem utolsó sorban tartós körömdíszítéseket varázsolhatsz magadnak, amelyek biztosan hamar a szívedhez fognak nőni és egy életre elfelejtheted a körömlakkok okozta sok kellemetlenséget.

A Moonbasa 3steg gél lakk is egy UV fényre megkötő alapanyag. Ezért a használatához mindenképp szükséged lesz egy UV lámpára. A Moonbasanails 3step gél lakk használható a legújabb UV LED lámpákban, hiszen azok különleges UV fénye alatt is tökéletesen megkötnek. (A lámpa teljesítményétől függően 60 másodperc rétegenként.)

A 3step gél lakk használata lépésről lépésre

 1. Előkészítjük a körömlemezt (bőrfeltolás, bolyhosítás, polírozás, portalanítást).
 2. Zsírtalanítjuk a körmöt Nail prep használatával, majd fokozzuk a tapadást Leoldható bonderrel. A Leoldható bonder, egy tapadást elősegítő anyag, ami segít abban, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed.
 3. A leoldható bonder UV lámpa alatt köt meg, 3-6 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.)
 4. A bonder megkötése után vidd fel az első réteg 3step géllakkot. Ne vidd fel túl vastagon. Ha vastagon viszed fel, akkor előfordulhat, hogy kötés közben a gél lakk megcsúszik, felhólyagosodik. A gél lakkot, határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel, ne maradjon levegő a zselé alatt, mert fellevegősödhet és így nem lesz tartós a gél lakkos körömdíszítés. A gél lakk UV műköröm lámpa fénye alatt köt meg 3-7 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.) A halványabb színek első rétegben nem fednek megfelelően, majd csak második rétegben.
 5. A második réteg 3step gél lakkot is határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel. Ne legyen levegős, ne érintkezzen a géllakk a bőrrel. Ha mégis érintkezik, akkor kötés előtt narancspálca segítségével távolítsd el. A második réteg gél lakk is UV műköröm lámpa alatt köt meg 3-7 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.) A gél lakkot nem kell fixálni, csak abban az esetben, ha körömnyomdával szeretnél rá nyomdázni.
 6. Végezetül, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed a két réteg gél lakkot vond be egy réteg Fixálásmentes, leoldható fényzselével. A fényzselé se érintkezzen a bőrrel.

Az így elkészült 3step gél lakk 2-3 hétig is tartós marad. Nem halványul, nem fakul vagy mattul be. Amennyiben megunod vagy már túlságosan is lenőtt, Gél lakk leoldó folyadék segítségével bármikor eltávolíthatod.

A 3step gél lakkot tárold napfénytől védett, száraz és hűvös helyen, gyermekektől gondosan elzárva.

 

Vásárlói vélemények

 • Gabriella

  Minden tetszett, a termékek minősége, a szállítás gyorsasága.

 • Erika

  Precíz gyors csomag összeállítás

 • Alexa

  Az összes

 • Ferencné

  A jó minőség.