Termék kategóriák

Cukormáz gél lakk szett

A Bieber-körmök, azaz “cukormázas fánk” trend az idei nyár legnagyobb slágere. Ti kipróbálnátok?

 • Cukormáz gél lakk szett
 • Cukormáz gél lakk szett
 • Cukormáz gél lakk szett

RRP: 5 709 Ft Ár: 5 709 Ft Szett ár: 4 455 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Cukormáz gél lakk szett

Hailey Bieber, a híres modell és stílusikon, mindig is híres volt lenyűgöző megjelenéséről, amelybe a gondosan elkészített körmei is beletartoznak. Így jött létre az ő általa kitalált "cukormázas" körömdíszítés is.

Cukormáz gél lakk szett tartalma:

 • One step géllakk 5ml #326
 • Chrome Mirror pigment por #05
 • Fixálásmentes Fényzselé 6ml
 • 2db Applikátor

Próbáld ki az új generációs one step gél lakkot!
Készíts magadnak pár perc alatt gyönyörű körmöt akár két hétre is. Új technológiájú one step gél lakkok amivel gyorsan varázsolhatsz színes körmöket otthon is. A one step gél lakkok könnyedén leoldhatók tipleoldó segítségével, 5-10 perc alatt. A leoldás menete ugyanaz, mint a hagyományos gél lakkok esetében.

A One Step gél lakk megköt UV és LED lámpa fénye alatt is.

Használata:

 1. Növeld körömdíszítésed tartósságát előkészítéssel: bőrfeltolással és a fölösleges körömbőr eltávolításával. Előkészítés nélkül is használhatod a one step gél lakkét. A köröm felületét portalanító kefe segítségével letisztíthatod.
 2. Bolyhosítsd a köröm felületét buffer segítségével. Tisztítsd meg a körömlemez felületét körömkefével, távolítsd el az így keletkezett port.
 3. Nail prep segítségével zsírtalanítsd a köröm felületét. Fontos, ügyelj arra, hogy a Nail prep a bőröddel ne érintkezzen. A nail perp levegőre szárad, a felvitt réteg a körömlemezedet pár másodperc alatt kifehéríti, mattszerű lesz.
 4. A One step gél lakk határozott lakkozó mozdulatokkal, egyenletesen vidd fel a körömlemezre. Csak a körömlemezre vidd fel, a bőröddel ne érintkezzen. Ha mégis, akkor kötés előtt narancsfa pálca segítségével korrigálhatod.
 5. Köttesd meg félig a géllakkot UV/LED lámpád alatt (Kb 10mp elég). Fontos, hogy ne teljesen, hanem kicsit ragacsos maradjon a felülete még, hiszen ebbe kell még beledörzsölni a port.
 6. Egy applikátor vagy az ujjad segítségével dörzsöld bele a félig megköttetett géllakkos körömdíszítésedbe a Chrome Mirror pigment port.
 7. Húzz rá egy réteg fényzselét, amit szintén csak néhány másodpercig köttess UV/LED lámpád fénye alatt, hogy ragacsos maradjon a felülete.
 8. Egy applikátor vagy az ujjad segítségével ismét dörzsöld bele a félig megköttetett géllakkos körömdíszítésedbe a Chrome Mirror pigment port.
 9. Végezetül pedig húzz rá egy réteg fényzselét, amit most már teljesen köttess meg UV/LED lámpád fénye alatt. És kész is!

 

 

Vásárlói vélemények

 • Veronika

  Nagyon jó napot termékek vannak maguknál

 • Gabriella

  Minden tetszett, a termékek minősége, a szállítás gyorsasága.

 • Ágnes

  Részletes leírások, segítő videók, széles termékskála, többféle kiszerelés.

 • Péter

  Minden tetszett Jók a színek. Az volt a csomagban ami a rendelésben.