Termék kategóriák

Solar effect gél lakk szett

Ha Te is igazán kedveled a napsütést, és a napos helyeket, akkor a Solar effect gél lakk szett a Te nyerő választásod! Három csodás szín az igazi napimádóknak.

 • Solar effect gél lakk szett
 • Solar effect gél lakk szett
 • Solar effect gél lakk szett
 • Solar effect gél lakk szett
 • Solar effect gél lakk szett

RRP: 5 370 Ft Ár: 5 370 Ft Szett ár: 4 190 Ft

A termék előrendelhető!

Termék információ

Solar effect gél lakk szett

Solar effect gél lakk szett tartalma:

 • Solar effect gél lakk 5ml #433
 • Solar effect gél lakk 5ml #434
 • Solar effect gél lakk 5ml #436

Solar effect gél lakk különleges hatású, napfényre színét változtatni képes géllakk. A Solar effect gél lakk kiváló választás legújabb körömdíszítésedhez. Napfény hatására változtatni képes a színét, így körömdíszítésed sokszínű és figyelemfelhívó lesz. 
Solar effect gél lakk, a napimádók géllakkja!

A Solar effect gél lakk használata:

 1. Alaposan készítsd elő körmeid az új körömdíszítésed elkészítéséhez. Vágd és/vagy reszeld formára körmeid majd bőrfeltoló kaparó segítségével told fel a körömágynál lévő bőrt. Bufferrel bolyhosítsd a körömlemez felszínét. 
 2. Ne felejts el alaposan portalanítani. Ezután mindig használj Nail prep-et! Ezt sose hagyd el, hiszen ez egy rendkívül fontos előkészítő folyadék, ami a jobb és tartósabb körömdíszítés egyik záloga. 
 3. Ha igazán „betonkemény” alapot szeretnél új Solar effect gél lakkos körömdíszítésednek, bátran használhatsz Bondert egy vékony rétegben. Azonban ennek használata ennél a gél lakk típusnál nem kötelező, csak választható. Bondert hagyd megkötni UV lámpád fénye alatt. Mindig tartsd be UV lámpád teljesítményének megfelelő kötési időt!
 4. Vidd fel az első réteg Solar effect gél lakkot a körömlemezre. A gél lakk igen halvány színnel bír, így biztosan szükség lesz majd további rétegekre is, így ne ijedj meg, ha az első vékony réteg nem fed tökéletesen! 
 5. UV lámpád fénye alatt köttesd meg az első réteget. Most fogod látni először, milyen is lesz az új Solar effect gél lakkos körömdíszítésed képessége! Az UV lámpa fénye alatt máris elkezdi színét változtatni ugyanis a gél lakk. 
 6. Igényeidnek megfelelően vidd fel a további Solar effect gél lakk rétegeket, és rétegenként köttesd meg UV lámpád fénye alatt. 
 7. Végül, a tartósság és a még csillogóbb hatás érdekében használj egy vékony réteg leoldható, fixálásmentes fényzselét, amit felkenés után szintén köttess meg UV lámpád fénye alatt. 

Kész is vagy és máris élvezheted legújabb munkád gyümölcsét, a Solar effect gél lakkos körömdíszítésed, ami napfény hatására képes színét látványosan változtatni! 

A Solar effect géllakkok állaga a Moonbasanails ONE step géllakkok állagéval azonos, vagyis lágy, krémszerű állaguk van. A termékek színe viszont elég halvány, viszont több réteg alkalmazásával tökéletes fedés érhető el. Használható alapszínként is, de díszítő gél lakknak is, más Moonbasanails gél lakkokkal együtt alkalmazva. 

A Solar effect gél lakkok színüket közönséges asztali vagy lakásban található lámpa fényére nem változtatják színüket, csak a napfény hatására vagy UV fény hatására kezdik elnyerni új színüket. Amint ez a fényforrás megszűnik a környezetükben, eredeti alapszínüket visszanyerik. A színváltás képességét korlátlan ideig képesek megőrizni, ez nem gyengül vagy halványodik a napok múlásával. 

A Solar effect gél lakkokat tartsd távol gyermekektől, gondosan zárd le a kupakot és fénytől mentes, hűvös helyen tárold.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Alexandra

  Gyönyörű színek

 • Edina

  A termékek jók,a szállítás gyors,az ár- érték arány kiváló.

 • Erika

  A gyors kiszállítás,és azt kaptam amit a képen láttam.

 • Tünde

  Minden megrendelt termékkel maximálisan elégedett vagyok.