Termék kategóriák

Tavaszi ONE step gél lakk szett

Tavaszi ONE step gél lakk szettben a tavaszi gél lakk színeiből találsz egy nagyszerű összeállítást.

 • Tavaszi ONE step gél lakk szett
 • Tavaszi ONE step gél lakk szett
 • Tavaszi ONE step gél lakk szett
 • Tavaszi ONE step gél lakk szett

RRP: 5 280 Ft Ár: 5 280 Ft Szett ár: 4 120 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Tavaszi ONE step gél lakk szett

Tavaszi ONE step gél lakk szett tartalma:

 • ONE step gél lakk 5ml #063
 • ONE step gél lakk 5ml #078
 • ONE step gél lakk 5ml #121

Próbáld ki az új generációs one step gél lakkot!
Készíts magadnak pár perc alatt gyönyörű körmöt akár két hétre is. Új technológiájú one step gél lakkok amivel gyorsan varázsolhatsz színes körmöket otthon is. A one step gél lakkok könnyedén leoldhatók tipleoldó segítségével, 5-10 perc alatt. A leoldás menete ugyanaz, mint a hagyományos gél lakkok esetében.

A One Step gél lakk megköt UV és LED lámpa fénye alatt is.

One Step gél lakk kiszerelése: 5ml

One step gél lakk egyszerű használata:

 1. Növeld körömdíszítésed tartósságát előkészítéssel: bőrfeltolással és a fölösleges körömbőr eltávolításával. Előkészítés nélkül is használhatod a one step gél lakkét. A köröm felületét portalanító kefe segítségével letisztíthatod.
 2. Bolyhosítsd a köröm felületét buffer segítségével. Tisztítsd meg a körömlemez felületét körömkefével, távolítsd el az így keletkezett port.
 3. Nail prep segítségével zsírtalanítsd a köröm felületét. Fontos, ügyelj arra, hogy a Nail prep a bőröddel ne érintkezzen. A nail perp levegőre szárad, a felvitt réteg a körömlemezedet pár másodperc alatt kifehéríti, mattszerű lesz.
 4. A One step gél lakk határozott lakkozó mozdulatokkal, egyenletesen vidd fel a körömlemezre. Csak a körömlemezre vidd fel, a bőröddel ne érintkezzen. Ha mégis, akkor kötés előtt narancsfa pálca segítségével korrigálhatod.
 5. A One step gél lakkot UV vagy LED lámpa fénye alatt köttesd meg. Csak akkor fixáld le, ha nem erősíted meg körömdíszítésed fényzselével.
 6. Tedd tartósabbá a one step gél lakkot, használj leoldható fényzselét. Ezzel fényesebbé és tartósabbá teszed körömdíszítésed. Ügyelj arra, hogy a leoldható fényzselét is fixálni kell cleaner segítségével. A fixálásmentes fényzselé megköt a lámpa fénye alatt, de teteje zselészerű marad.
  Fixálás: papírtörlőre fúj 2 nyomásnyi cleanert és azzal húzd le a fényzselé felső rétegét.

Ha sötétebb a körömágyad színe, akkor előfordulhat, hogy a világos színek nem fednek egy rétegben. Ebben az esetben kötés után vidd fel egy újabb rétegben a one step gél lakkot és köttesd meg lámpa alatt.

A színek a valóságban eltérhetnek az eltérő monitorok és azok beállításai miatt.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Veronika

  Nagyon tetszik

 • Adrienn

  Minden szuper volt nagyszerű mindent meg találok amire szükségem van

 • Vivien

  A start keszlet szépen be volt csomagolva.

 • Ferencné

  A jó minőség.