Termék kategóriák

Oroszlán gél lakk szett 4x4ml

A színek befolyásolják a hangulatot, mi több, hatnak az egészségre, befolyásolják mindenki karakterét. Ezek a tapasztalatok pedig alátámasztják az ősi asztrológia tanítását, amely minden csillagjegyhez egy konkrét szín is hozzárendelhető.

 • Oroszlán gél lakk szett 4x4ml
 • Oroszlán gél lakk szett 4x4ml
 • Oroszlán gél lakk szett 4x4ml
 • Oroszlán gél lakk szett 4x4ml
 • Oroszlán gél lakk szett 4x4ml
 • Oroszlán gél lakk szett 4x4ml
Kiszerelés:
4x4ml

RRP: 4 560 Ft Ár: 4 560 Ft Szett ár: 3 875 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Oroszlán gél lakk szett

Mindenkinek megvan a kedvenc stílusa, a kedvenc ruhadarabja és persze a kedvenc színe. Bár a csillagjegyek sokfélék, egyvalami mégis összeköti őket: a hozzájuk leginkább illő színösszeállítás. Így nem marad észrevétlenül a tűz jegyek hevessége, a víz jegyűek érzelmessége, a föld jegyűek kitartása és a levegő jegyek intellektusa.

Mi jellemző az oroszlán jegyre?

Tüzes egyénisége mellett igen mély érzésű. Bízik saját erejében, tudásában, kisugárzásában, ebből eredően szeret a társaság középpontjában állni.
Kitűnő a kommunikációs képessége, remek beszédeket mond, ráadásul meggyőzően. Temperamentuma alkalmassá teszi őt a vezetésre, irányításra. Büszke jelleme szereti a szépet, a csillogót, az értékeset.
Mikor kihozzák a sodrából, akkor egy valódi oroszlán kitörését láthatjuk, de ha kidühöngte magát, ismét egy önzetlen csupa szív ember lesz.
Feladatait precízen, pontosan végzi el, vágyik az elismerésre, ennek néha hangot is ad. Döntéseit csak is kizárólag maga hozza meg. Igazáért mindig kiáll, hiszen igazságérzete elég nagy.
Hajlamosak a nagyzolásra. Akár Te kapsz tőle ajándékot, akár Te adsz egy oroszlánnak ajándékot. Szinte biztos, hogy valami érdekes dolog lesz / kell lennie.
Környezetét óvja védi. A benne dúló energiát a családja figyelmére szenteli.

Pozitív tulajdonságaik:

 • Céltudatos
 • Pontos
 • Precíz
 • Odaadó

Oroszlán gél lakk szett tartalma:

 • 3step gél lakk 4ml #105
 • 3step gél lakk 4ml #104
 • 3step gél lakk 4ml #034
 • 3step gél lakk 4ml #033

A Moonbasanails 3step gél lakk segítségével olyan elképesztően szép, nőies és nem utolsó sorban tartós körömdíszítéseket varázsolhatsz magadnak, amelyek biztosan hamar a szívedhez fognak nőni és egy életre elfelejtheted a körömlakkok okozta sok kellemetlenséget.

A Moonbasa 3steg gél lakk is egy UV fényre megkötő alapanyag. Ezért a használatához mindenképp szükséged lesz egy UV lámpára. A Moonbasanails 3step gél lakk használható a legújabb UV LED lámpákban, hiszen azok különleges UV fénye alatt is tökéletesen megkötnek. (A lámpa teljesítményétől függően 60 másodperc rétegenként.)

A 3step gél lakk használata lépésről lépésre

 1. Előkészítjük a körömlemezt (bőrfeltolás, bolyhosítás, polírozás, portalanítást).
 2. Zsírtalanítjuk a körmöt Nail prep használatával, majd fokozzuk a tapadást Leoldható bonderrel. A Leoldható bonder, egy tapadást elősegítő anyag, ami segít abban, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed.
 3. A leoldható bonder UV lámpa alatt köt meg, 3-6 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.)
 4. A bonder megkötése után vidd fel az első réteg 3step géllakkot. Ne vidd fel túl vastagon. Ha vastagon viszed fel, akkor előfordulhat, hogy kötés közben a gél lakk megcsúszik, felhólyagosodik. A gél lakkot, határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel, ne maradjon levegő a zselé alatt, mert fellevegősödhet és így nem lesz tartós a gél lakkos körömdíszítés. A gél lakk UV műköröm lámpa fénye alatt köt meg 3-7 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.) A halványabb színek első rétegben nem fednek megfelelően, majd csak második rétegben.
 5. A második réteg 3step gél lakkot is határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel. Ne legyen levegős, ne érintkezzen a géllakk a bőrrel. Ha mégis érintkezik, akkor kötés előtt narancspálca segítségével távolítsd el. A második réteg gél lakk is UV műköröm lámpa alatt köt meg 3-7 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.) A gél lakkot nem kell fixálni, csak abban az esetben, ha körömnyomdával szeretnél rá nyomdázni.
 6. Végezetül, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed a két réteg gél lakkot vond be egy réteg Fixálásmentes, leoldható fényzselével. A fényzselé se érintkezzen a bőrrel.

Az így elkészült 3step gél lakk 2-3 hétig is tartós marad. Nem halványul, nem fakul vagy mattul be. Amennyiben megunod vagy már túlságosan is lenőtt, Gél lakk leoldó folyadék segítségével bármikor eltávolíthatod.

A 3step gél lakkot tárold napfénytől védett, száraz és hűvös helyen, gyermekektől gondosan elzárva.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Adrienn

  Ár érték arányban itt volt a legjobb.

 • Józsefné

  Minden eddigi termék jó

 • Vivien

  A start keszlet szépen be volt csomagolva.

 • Lászlóné

  Jó minőségű termékek