Termék kategóriák

Skorpió gél lakk szett 4x4ml

A színek befolyásolják a hangulatot, mi több, hatnak az egészségre, befolyásolják mindenki karakterét. Ezek a tapasztalatok pedig alátámasztják az ősi asztrológia tanítását, amely minden csillagjegyhez egy konkrét szín is hozzárendelhető.

 • Skorpió gél lakk szett 4x4ml
 • Skorpió gél lakk szett 4x4ml
 • Skorpió gél lakk szett 4x4ml
 • Skorpió gél lakk szett 4x4ml
 • Skorpió gél lakk szett 4x4ml
 • Skorpió gél lakk szett 4x4ml
Kiszerelés:
4x4ml

RRP: 4 560 Ft Ár: 4 560 Ft Szett ár: 3 875 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Skorpió gél lakk szett

Mindenkinek megvan a kedvenc stílusa, a kedvenc ruhadarabja és persze a kedvenc színe. Bár a csillagjegyek sokfélék, egyvalami mégis összeköti őket: a hozzájuk leginkább illő színösszeállítás. Így nem marad észrevétlenül a tűz jegyek hevessége, a víz jegyűek érzelmessége, a föld jegyűek kitartása és a levegő jegyek intellektusa.

Mi jellemző a skorpió jegyre?

Ő az aki szinte kiismerhetetlen. Érzései igen végletegesek, nála nincs aranyközép út. Vagy nagyon közel enged magához vagy nagyon kizár az életéből. Ez kimutatkozik saját életére is. Talán ő maga kritizálja legjobban ön magát.
Érdeklődése minden témában mély. Őt nem az érdekli, hogy mi az ami a felszínen van inkább azt kutatja szüntelen ami alatta van. Ez kapcsolataiba is kimutatkozik, hiszen vagy nagyon szeret vagy teljesen semleges az illető számára, e miatt hamar meg tud bántani másokat. Nagy energiával rendelkezik, mintha egy belső túlfeszültség hajtaná. Ennek a nagy energiának köszönhetően hamar átlát a dolgokon, amiben segít neki, hogy az intuitív képessége. Gondolatainak, véleményének hangot is ad ezzel olykor kritikusnak mutatja magát. Remek az emlékező képessége, a vizuális beállítottsága. Könnyedén felidéz dolgokat, életeseményeket. Emellett hatalmas szíve van és nem felejti el ha valami jót tettél érte. Igazán oda adó is tud lenni ha azt valaki ki érdemelte. Mivel szeret a dolgok mélyére látni és minden érdekli, ami a háttérbe van, így vonzódhat a fizika, kémia, spirituális világ felé.

Pozitív tulajdonságaik:

 • Intuitív
 • Érdeklődése tág
 • Kitartó
 • Okos

Skorpió gél lakk szett tartalma:

 • 3step gél lakk 4ml #003
 • 3step gél lakk 4ml #008
 • 3step gél lakk 4ml #078
 • 3step gél lakk 4ml #104

A Moonbasanails 3step gél lakk segítségével olyan elképesztően szép, nőies és nem utolsó sorban tartós körömdíszítéseket varázsolhatsz magadnak, amelyek biztosan hamar a szívedhez fognak nőni és egy életre elfelejtheted a körömlakkok okozta sok kellemetlenséget.

A Moonbasa 3steg gél lakk is egy UV fényre megkötő alapanyag. Ezért a használatához mindenképp szükséged lesz egy UV lámpára. A Moonbasanails 3step gél lakk használható a legújabb UV LED lámpákban, hiszen azok különleges UV fénye alatt is tökéletesen megkötnek. (A lámpa teljesítményétől függően 60 másodperc rétegenként.)

A 3step gél lakk használata lépésről lépésre

 1. Előkészítjük a körömlemezt (bőrfeltolás, bolyhosítás, polírozás, portalanítást).
 2. Zsírtalanítjuk a körmöt Nail prep használatával, majd fokozzuk a tapadást Leoldható bonderrel. A Leoldható bonder, egy tapadást elősegítő anyag, ami segít abban, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed.
 3. A leoldható bonder UV lámpa alatt köt meg, 3-6 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.)
 4. A bonder megkötése után vidd fel az első réteg 3step géllakkot. Ne vidd fel túl vastagon. Ha vastagon viszed fel, akkor előfordulhat, hogy kötés közben a gél lakk megcsúszik, felhólyagosodik. A gél lakkot, határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel, ne maradjon levegő a zselé alatt, mert fellevegősödhet és így nem lesz tartós a gél lakkos körömdíszítés. A gél lakk UV műköröm lámpa fénye alatt köt meg 3-7 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.) A halványabb színek első rétegben nem fednek megfelelően, majd csak második rétegben.
 5. A második réteg 3step gél lakkot is határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel. Ne legyen levegős, ne érintkezzen a géllakk a bőrrel. Ha mégis érintkezik, akkor kötés előtt narancspálca segítségével távolítsd el. A második réteg gél lakk is UV műköröm lámpa alatt köt meg 3-7 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.) A gél lakkot nem kell fixálni, csak abban az esetben, ha körömnyomdával szeretnél rá nyomdázni.
 6. Végezetül, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed a két réteg gél lakkot vond be egy réteg Fixálásmentes, leoldható fényzselével. A fényzselé se érintkezzen a bőrrel.

Az így elkészült 3step gél lakk 2-3 hétig is tartós marad. Nem halványul, nem fakul vagy mattul be. Amennyiben megunod vagy már túlságosan is lenőtt, Gél lakk leoldó folyadék segítségével bármikor eltávolíthatod.

A 3step gél lakkot tárold napfénytől védett, száraz és hűvös helyen, gyermekektől gondosan elzárva.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Julianna

  Remgeteg szin és különböző gél lakk kínálat!

 • Barbara

  Minden szuper.

 • Zsuzsa

  Könnyű használat

 • Józsefné

  Minden eddigi termék jó