Termék kategóriák

Szűz gél lakk szett 4x4ml

A színek befolyásolják a hangulatot, mi több, hatnak az egészségre, befolyásolják mindenki karakterét. Ezek a tapasztalatok pedig alátámasztják az ősi asztrológia tanítását, amely minden csillagjegyhez egy konkrét szín is hozzárendelhető.

 • Szűz gél lakk szett 4x4ml
 • Szűz gél lakk szett 4x4ml
 • Szűz gél lakk szett 4x4ml
 • Szűz gél lakk szett 4x4ml
 • Szűz gél lakk szett 4x4ml
 • Szűz gél lakk szett 4x4ml
Kiszerelés:
4x4ml

RRP: 4 560 Ft Ár: 4 560 Ft Szett ár: 3 875 Ft

A termék előrendelhető!

Termék információ

Szűz gél lakk szett

Mindenkinek megvan a kedvenc stílusa, a kedvenc ruhadarabja és persze a kedvenc színe. Bár a csillagjegyek sokfélék, egyvalami mégis összeköti őket: a hozzájuk leginkább illő színösszeállítás. Így nem marad észrevétlenül a tűz jegyek hevessége, a víz jegyűek érzelmessége, a föld jegyűek kitartása és a levegő jegyek intellektusa.

Mi jellemző a szűz jegyre?

A szűz szeret precíz, pontos és maximalista lenni. Mindig megfigyeli az apró részleteket is. Felfogó képessége kiváló, ebből is adódik, hogy mindenhez lehet egy pro-kontra listája.
Magára és környezetére nagyon igényes. Megfigyeléseivel saját magát is megfigyeli, olykor túlfigyeli, ebből adódóan képes mindent bebeszélni magába, hajlamos a hipochondriára.
Általában visszahúzódó és reális természete van, nem szeret a középpontban lenni. Szorgalmas és fegyelmezett természete már gyerekkorban is látszódik.
Nem szereti, ha kiveszik a munkát a kezéből, szereti a dolgokat maga csinálni, ezzel érzi úgy, hogy egyenesbe van. Hamar átlátja a dolgokat, így rendkívül jó problémamegoldó.
Stresszes helyzetekben hajlamos, hogy leblokkoljon és kicsit megtorpanjon. Ilyenkor csendben elvonul és átértékeli a dolgokat.
Előfordul, hogy függ mások véleményétől. Emiatt bezárkózik a saját kis világába és az érzéseit nehezen, olykor akár egyáltalán nem tudja kifejezni. Mivel szereti maga körül a rendet és, hogy minden úgymond sínen haladjon, így nagyon nehezen nyit mások felé és nehezen engedi meg magának a megérdemelt pihenést.

Pozitív tulajdonságaik:

 • Racionális
 • Körültekintő
 • Gondoskodó
 • Probléma megoldó

Szűz gél lakk szett tartalma:

 • 3step gél lakk 4ml #058
 • 3step gél lakk 4ml #057
 • 3step gél lakk 4ml #146
 • 3step gél lakk 4ml #002

A Moonbasanails 3step gél lakk segítségével olyan elképesztően szép, nőies és nem utolsó sorban tartós körömdíszítéseket varázsolhatsz magadnak, amelyek biztosan hamar a szívedhez fognak nőni és egy életre elfelejtheted a körömlakkok okozta sok kellemetlenséget.

A Moonbasa 3steg gél lakk is egy UV fényre megkötő alapanyag. Ezért a használatához mindenképp szükséged lesz egy UV lámpára. A Moonbasanails 3step gél lakk használható a legújabb UV LED lámpákban, hiszen azok különleges UV fénye alatt is tökéletesen megkötnek. (A lámpa teljesítményétől függően 60 másodperc rétegenként.)

A 3step gél lakk használata lépésről lépésre

 1. Előkészítjük a körömlemezt (bőrfeltolás, bolyhosítás, polírozás, portalanítást).
 2. Zsírtalanítjuk a körmöt Nail prep használatával, majd fokozzuk a tapadást Leoldható bonderrel. A Leoldható bonder, egy tapadást elősegítő anyag, ami segít abban, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed.
 3. A leoldható bonder UV lámpa alatt köt meg, 3-6 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.)
 4. A bonder megkötése után vidd fel az első réteg 3step géllakkot. Ne vidd fel túl vastagon. Ha vastagon viszed fel, akkor előfordulhat, hogy kötés közben a gél lakk megcsúszik, felhólyagosodik. A gél lakkot, határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel, ne maradjon levegő a zselé alatt, mert fellevegősödhet és így nem lesz tartós a gél lakkos körömdíszítés. A gél lakk UV műköröm lámpa fénye alatt köt meg 3-7 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.) A halványabb színek első rétegben nem fednek megfelelően, majd csak második rétegben.
 5. A második réteg 3step gél lakkot is határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel. Ne legyen levegős, ne érintkezzen a géllakk a bőrrel. Ha mégis érintkezik, akkor kötés előtt narancspálca segítségével távolítsd el. A második réteg gél lakk is UV műköröm lámpa alatt köt meg 3-7 perc alatt. (LED lámpa esetében ez akár 30 másodperc is lehet.) A gél lakkot nem kell fixálni, csak abban az esetben, ha körömnyomdával szeretnél rá nyomdázni.
 6. Végezetül, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed a két réteg gél lakkot vond be egy réteg Fixálásmentes, leoldható fényzselével. A fényzselé se érintkezzen a bőrrel.

Az így elkészült 3step gél lakk 2-3 hétig is tartós marad. Nem halványul, nem fakul vagy mattul be. Amennyiben megunod vagy már túlságosan is lenőtt, Gél lakk leoldó folyadék segítségével bármikor eltávolíthatod.

A 3step gél lakkot tárold napfénytől védett, száraz és hűvös helyen, gyermekektől gondosan elzárva.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Adrienn

  Minden

 • Ágnes

  Részletes leírások, segítő videók, széles termékskála, többféle kiszerelés.

 • Ferenc

  Pontosan azt kaptam amit rendeltem.

 • Gabriella

  Minden tetszett, a termékek minősége, a szállítás gyorsasága.