Termék kategóriák

Fehér és pezsgő színű gyöngyök Körömdíszítő tárcsa 12 rekeszes #002

Turbózd fel kreativitásod a Fehér és pezsgő színű gyöngyök Körömdíszítő tárcsa #002 tárcsával! Ragyogó és lenyűgöző körömdíszítéseket hozhatsz létre, hogy a körmeid művészi alkotásokká váljanak. Fedezd fel a számtalan lehetőséget és légy a saját körömművészed – a Körömdíszítő tárcsák segítségével könnyedén alkothatsz olyan dizájnokat, amelyek valóban magukra vonják a figyelmet. Fedezd fel a körömdíszítés új dimenzióját és add meg körömeidnek a tökéletes szikrát és eleganciát a Körömdíszítő tárcsákkal!

 • Körömdíszítő tárcsa 12 rekeszes #002 Fehér és pezsgő színű gyöngyök
Kiszerelés:
12 rekeszes
Szín:
Fehér és pezsgő színű gyöngyök
Termék kódja:
#002

RRP: 1 100 Ft Ár: 1 100 Ft

A termék jelenleg nincs raktáron!

Termék információ

Fehér és pezsgő színű gyöngyök Körömdíszítő tárcsa #002 műköröm díszítéshez

Fehér és pezsgő színű gyöngyök Körömdíszítő tárcsa #002, nem kopik, használható körömlakkal, zselével, lakkzselével, géllakkal. 

Méretük: kb. 1-1,5 mm átmérőjűek

A köveket a felületre csipesszel vagy strasszkő felszedő ceruzával helyezzük fel, rögzítésre használhatunk fényzselét és fedőlakkot. Rögzítés közben, ha elmozdul, akkor narancspálca segítségével a megfelelő helyre igazíthatjuk.

A csomagban csillag formájú, vegyes színű és méretű díszítő köveket találsz, amelyeket nem csak körömdíszítésre lehet majd felhasználni, hanem akár otthoni dekorációs célokra is kiváló választás lehet!

Használható körömdíszítéshez, műkörömépítéshez.

Fehér és pezsgő színű gyöngyök Körömdíszítő tárcsa száraz hűvös helyen, napfénytől védve, gyerekek elől elzárva tartandó.

vissza a műköröm webáruházba

Vásárlói vélemények

 • Edina

  Mindennep meg vagyok elégedve

 • Edina

  Minden tetszett,külön köszönet az ajándékért.

 • József

  gyorsaság, és a leírás a kezdő szett mellé

 • Orsolya

  Még nem próbáltam