Termék kategóriák

Clear Duo-Clear nyomda No. 13

A "vakon" nyomdázásnak ezennel vége! Azok számára, akiknek gondot okozott az adott minta pozicionálása, itt a segítség!

 • Clear Duo-Clear nyomda No. 13
Szín:
Clear
Termék kódja:
No. 13

Ár: 1 775 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Duo-clear nyomda No. 13

A "vakon" nyomdázásnak ezennel vége! Azok számára, akiknek gondot okozott az adott minta pozicionálása, itt a segítség! Pontos nyomdázás, szép szimmetrikus motívumok a körmökön, több rétegű mintakészítés? Mindez a Moyra Duo-clear nyomdával gond nélkül lehetséges! A víztiszta nyomdafej és a  speciálisan kiképzett víztiszta tok lehetővé teszi a tökéletes pozicionálást, mivel a fogantyún átnézve jól látjuk a helyet, ahová a mintát tesszük. Többrétegű nyomdázáshoz is elengedhetetlen.

A Duo-clear nyomda mérete a termék kép alapján picit megtévesztő lehet. A valóságban a méretei kicsit kisebbek társainál. Így remek lehetőséget nyújt a minél pontosabb és minél tökéletesebb minta elhelyezésben.

A nyomda nagyobbik fejének átmérője: 2,5 cm

A nyomda kisebbik fejének átmérője: 1,8 cm

A nyomda teljes hossza (védőkupakkal együtt): 6 cm

 

FIGYELEM!

A nyomda feje különleges szilikonból készült, sem bufferezni, sem acetonnal áttörölni nem szabad, mert ettől bemattul. Tisztításhoz használjon cleanert vagy ragacsos hengert. Nagyobb nyomásra, ütődésre az áttetsző szilikon fej megrepedhet, szélei lepattanhatnak, azért javasolt a nyomdafejeket tisztításkor is a tokban tartani. Nagyon óvatosan kezeljék, lehetőleg minél kevesebbszer vegyék ki a fogantyúból, hogy a szilikonfej alja, széle ne sérüljön.

Vásárlói vélemények

 • Aida

  Csodálatosak a termékek.

 • László

  amit vártam azt kaptam minden rendben

 • Andrásné

  Körömlakk

 • Adrienn