Termék kategóriák

Műköröm díszítő csík szett

Fedezd fel a díszítő csíkok varázslatos világát, amelyekkel mindössze percek alatt teremthetsz magadnak egyedi és látványos körömdíszítést! Ezek az öntapadós színes szalagok könnyedén alkalmazhatóak a körömlakkra, géllakkra és színes műköröm zselére is. Engedd szabadon a kreativitásodat, és hozz létre sokszínű és egyedi körömdíszítéseket a Moonbasanails díszítő csíkjaival!

 • Műköröm díszítő csík szett

RRP: 975 Ft Ár: 975 Ft Szett ár: 875 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Műköröm díszítő csík szett, körömdíszítéshez

A díszítő csík szett tartalma:
#05 ezüst
- #03 fehér
- #02 vagy 02.2 vagy 26 fekete
- #09 vagy #25 lila
- #14 óarany

A díszítő csík egy öntapadós színes szalag. A díszítő csíkok segítségével percek alatt készíthetsz magadnak egyedi körömdíszítést. A szalag használható körömlakkra, lakkzselére valamint színes műköröm zselére. A díszítő csíkok több mint 15 különböző színben állnak rendelkezésedre a műköröm web áruházban.

A díszítőcsík vastagsága 1 milliméter. A díszítő csíkok átlagos átmérője 4,5 cm. Egy díszítő csíkon több 10 méter szalag található, így egy szalag nagyon sok díszítésre elég. A szalag réteg vastagsága a hengeren 0,6cm.

 műköröm díszítő csík használata:

A csíkokat a körömlakk száradása után vagy a lakkzselé, színes műköröm zselé kötése után tudod felragasztani a körömre. Akkor kell fixálni a felületet, ha ragadós, egyéb esetben a csík jól tud tapadni a körömlakkra, vagy a lakkzselére. A csíkok felragasztása után a körömlakkot vond be fedőlakkal, hogy tartósabb legyen a díszítő csík. A lakkzselés vagy színes műköröm zselés körömdíszítésre ragasztott díszítő csíkot vond be fedésként fényzselével.

A díszítő csík használható körömlakkra, lakkzselére, gél lakkra valamint színes műköröm zselére is. Fedés nélkül nem tartósak, így mindig használjunk fedőlakkot vagy fényzselét a körömdíszítés megerősítésére.

A díszítő csíkok mellett a körömdíszítésedet ékesítheted strassz kővel és egyéb körömdíszítő elemmel.

Műköröm díszítő csík szett száraz hűvös helyen, napfénytől védve, gyerekektől elzárva tartandó.

 

Vásárlói vélemények

 • Rebeka

  a körömlakkok gondosan becsomagolva, gyorsan megérkeztek, pici ajándékkal kedveskedtek mellé.

 • Józsefné

  Azt kaptam, amit vártam. Elégedett vagyok.

 • Borka

  Minden nagyon tetszik

 • Enikő

  Ár-érték arány nagyon jó, nagy termékkínálat.