Termék kategóriák

Clear Reinforce Gel 12ml #R1

Fedezd fel a lenyűgöző Reinforce Gel lehetőségeit! Az extra folyékony készítmény ideális a köröm megerősítéséhez vagy az ívek formázásához. Alkoss saját lenyűgöző körömdíszítéseket, amelyek önbizalmat és erőt sugároznak. Válj saját körömművészeddé, és teremts egyedi stílust a körmeiden! A Reinforce Gel varázsa segít a körmeid még erősebbé és egyedibbé tételében, amivel garantáltan magadra vonod a figyelmet. Tapasztald meg a Reinforce Gel varázslatos világát, és hozd ki a legtöbbet a körmeidből!

 • Clear Reinforce Gel 12ml #R1
 • Reinforce Gel 12ml #R1 Clear
Kiszerelés:
12ml
Szín:
Clear
Termék kódja:
#R1

RRP: 2 940 Ft Ár: 2 940 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

A Reinforce Gel egy jóval folyékonyabb géllakk, mint a megszokott színes géllakkok. Kristály tiszta és könnyen formázható, önszintező képességgel rendelkezik. Használható saját körömre is, hogy egy megerősített réteget hozzunk létre rajta, valamint használható C-ív készítéshez is, mivel könnyen formázható. Fehér coat-ra is tehető, hogy megakadályozzuk a besárgulást/elsárgulást.


Az alábbi videóban megtekinthető maga a géllakk és a felhasználása is: https://youtu.be/isFn5--d9mQ


A Reinforce Gel száraz hűvös helyen, napfénytől védve, gyerekektől elzárva tárolandó! A tégely kupakját minden használat után gondosan csavard rá, hogy a még benne lévő alapanyagod hosszú ideig kiváló minőségű és sokáig használható maradjon.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Nikolett

  Tökéletes minden

 • Emese

  Könnyen lehet vele dolgotni

 • Csabáné

  Rendkívül csodás színek és szuper gyors kiszállitas

 • Piroska