Termék kategóriák

Pink Pigment por PP046

Pink Pigment por PP046 porral rendkívüli körömdíszítéseket hozhatsz létre. Ez a por nem csak színezheti a körmeidet, hanem lenyűgöző minták alkotásához is felhasználható körömdíszítéseid során. Kísérletezz a színekkel és hozd létre saját egyedi körömmintáidat a pigment porok segítségével, hogy minden alkalomra stílusos és látványos körömdíszítéssel ragyoghass!

 • Pink Pigment por PP046
Szín:
Pink
Termék kódja:
PP046

RRP: 470 Ft Ár: 470 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Hogyan használd a legújabb színes Pigement porodat körömdíszítéseden?
 
Ahhoz, hogy tökéletesen tudd használni és biztos eredményt érj el, mindenképp szükséged lesz a kiválasztott pigment por mellé egy pigmentpor ecsetre is! Ennek a segítségével tudod ugyanis felvinni majd a körömlemezedre tökéletesen a kívánt Pigment por réteget.

A felesleg eltávolításához pedig bátran válassz puha szőrű smink ecsetet, vagy a legyező formájú ecsetet, amit akár szettben is megtalálsz a webáruházunkban. Továbbá, ha nem szeretnéd, hogy az asztalod, amin készül körömdíszítésed vagy a törölköződ napokon át csillogjon a lehulló Pigment portól, alátétnek bátran használj papírtörlőt!

 

 1. Készíts megfelelő alapot körmeidnek. Alakítsd ki reszelő vagy olló segítségével a kívánt körömformát. Gondosan készítsd elő körömdíszítésed a gél lakkos díszítéshez. Használj mindig Nail prep-et és ügyelj a tisztaságra. Vidd fel a Base réteget (Bondert – ha hagyományos gél lakkot használsz, ONE step gél lakk esetében ez elhagyható), majd egy fehér alapszínt. Választhatsz természetesen más színt is, csak akkor arra ügyelj, hogy ne csillámos vagy gyöngyház fényű alapréteget válassz!
   
 2. UV lámpád fénye alatt (akár LED lámpa is lehet) köttesd meg a géllakk réteget.
   
 3. Most ne használj gél fixálót, hagyd meg a ragacsos réteget, ami a lámpázás után még megmarad. Ez most segítségedre lesz! Pigemnt por ecseteddel vigyél fel bátran Pigment port és dolgozd bele a géllakkba. Apró, pici, körkörös mozdulatokkal bő por használat mellett.
   
 4. Ha nem érzed megfelelőnek a pigment por fedését, nyugodtan vegyél fel további adagokat pigment por ecseteddel és dolgozz tovább.
   
 5. Miután elérted a kívánt hatást és mindenhol tökéletes lett a fedés smink ecseteddel vagy a legyező formájú díszítő ecset segítségével seperd le a felesleges pigment port az ujjadról és a körömről.
   
 6. Tedd tartósabbá körömdíszítésed és használj egy rétegben Fényzselét. Ezúttal használj kicsit vastagabb rétegben Fényzselét. A fényzselét is UV lámpa fénye alatt hagyd megköttetni.

Gratulálunk, elkészült legújabb Pigment poros körömdíszítésed!

Ez csak egy módja volt a Pigment porok felhasználásának. Természetesen több kreatív módszer is létezik még, hogyan tudod körömdíszítéseden a pigment porokat még látványosabban felhasználni.
 
A Pigment port tartsd távol a gyerekektől és tárold védőtasakban vagy zacskóban, ha nem szeretnéd, hogy a tárolód is csillogjon.

 

 

 

Vásárlói vélemények

 • Mária

  Csodás színek

 • Mária

  Nagy választék a termékek között

 • Ella

  A lámpa meg a top gépek

 • Bettina

  Minőség, csomagolás, kiszerelés, útmutató