Termék kategóriák

Világos lila-pasztell lila Thermo géllakk 5ml #420

Fedezd fel a(z) Világos lila-pasztell lila Thermo géllakk #420 géllakk varázslatos hatását! A hőre reagálva színe megváltozik, így egyedi és látványos körmök készítésére ad lehetőséget. A hagyományos géllakk tartósságával büszkélkedik, akár 3-4 hétig is díszíti a körmöd. A thermo géllakk a modern UV/LED lámpák fényével is könnyedén megköt, emellett leoldható is, így egyszerű eltávolítást biztosít. Adj egy kis különlegességet körmeidnek ezzel az innovatív termékkel!

 • Világos lila-pasztell lila Thermo géllakk 5ml #420
 • Thermo géllakk 5ml #420 Világos lila-pasztell lila
 • Thermo géllakk 5ml #420 Világos lila-pasztell lila
 • Thermo géllakk 5ml #420 Világos lila-pasztell lila
Kiszerelés:
5ml
Szín:
Világos lila-pasztell lila
Termék kódja:
#420

RRP: 1 840 Ft Ár: 1 840 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Világos lila-pasztell lila thermo lakkzselé gél lakk, #420, 5ml

A thermo lakkzselé, gél lakk hőre változtatja a színét. Hő hatására kivilágosodik, hidegre pedig sötétül. Próbáld ki a Világos lila-pasztell lila thermo lakkzselét, mellyel nagyon egyedi, és látványos körmöd lesz. A hagyományos lakkzselé tulajdonságaival rendelkezik. Tartós, akár 3-4 hétig is díszíti a körmöd.

Világos lila-pasztell lila thermo lakkzselé UV és LED lámpa fénye alatt is megköt. A thermo gél lakk leoldható termék, ami azt jelenti, hogy reszelés nélkül gél lakk leoldó folyadék segítségével egyszerűen eltávolítható.

Videó a Moonbasanails Világos lila-pasztell lila #420 thermo lakkzseléről
 

 

Világos lila-pasztell lila thermo lakkzselék használata

 1. Fertőtlenítés után, bőrfeltoló és buffer segítségével bolyhosítjuk a körömlemez felületét.
 2. A bolyhosított körömlemezt portalanító kefével portalanítjuk, majd Nail preppel előkészítjük.
 3. A leoldható bondert egyenletesen felvisszük a körömlemezre, ügyelve arra, hogy ne érintkezzen a bőrrel. Az így felvitt réteget lámpa fénye alatt hagyjuk megkötni.
 4. Az első réteg színváltó lakkzselét vékony, de határozott mozdulatokkal felvisszük a körömlemezre. Miután ez megtörtént, lámpa fénye alatt hagyjuk megkötni.
 5. A második réteg színváltó lakkzselét az első réteg felviteléhez hasonlóan visszük fel. Ezt követően lámpa fénye alatt hagyjuk megkötni a második réteget is.
 6. Hogy tartósabb legyen a lakkzselénk, egy réteg leoldható fényzselével megerősíthetjük a körömdíszítésünk. Az így felvitt új réteget is szintén lámpa fénye alatt hagyjuk megkötni.
 7. Az így elkészült színváltós lakkzselé körömdíszítésünk tartós és csillogó lesz. Ha szükséges körömbőr ápoló olajjal puhíthatjuk a körömbőrt.
 8. A színváltó lakkzselék a testünk és a közvetlen környezetünk hőmérsékletére változtatja színét. Így olyan hatást érhetsz el, amely biztos vonzani fogja a tekinteteket!

Monitor beállítások, fényviszonyok miatt a képeken és videókon a színek eltérhetnek a valóságtól.

Világos lila-pasztell lila thermo lakkzselé (gél lakk), #420 száraz hűvös helyen, napfénytől védve, és gyerekek elől elzárva tárolandó.

Világos lila-pasztell lila Thermo géllakk 5ml #420 fő összetevői:

Dipentaerythritolhexaacrylate, Hydroxypropyl methacrylate, 2-Hydroxyethyl methacrylate (HEMA), Hydroxycyclohexyl phenyl ketone, Trimethylolpropane triacrylate, Phenylbis (2,4,6-trimethylbenzoyl)Phosphine oxide, Temperature sensing color-changing powder

 

 

Vásárlói vélemények

 • Adrienn

  Minden szuper volt nagyszerű mindent meg találok amire szükségem van

 • Kitti

  Jól fedő színek

 • Zsuzsanna

  Építő zselé

 • Alexa

  Az összes