Termék kategóriák

Tört kagyló #010

A(z) Tört kagylóval rendkívül egyedi és különleges megjelenést kölcsönözhetsz körömdíszítéseidnek. Ez a tört kagyló lehetővé teszi, hogy látványos és exkluzív körömdíszítéseket hozz létre. A tört kagylókat könnyedén alkalmazhatod épített műkörmöknél és gél lakkos körömdíszítéseknél is, mint kiegészítő díszítő elemek. Az épített műköröm esetében egyszerűen keverd bele az építő zselébe, míg a gél lakkos köröm esetében a felvitt, de még nem lámpázott géllakkba vagy fényzselébe helyezheted el őket, aszerint, amire éppen szükség van. Fedezd fel a Tört kagylók sokoldalú lehetőségeit, és hozd létre saját, különleges körömdíszítéseidet a saját stílusod szerint!

 • Tört kagyló #010
Termék kódja:
#010

RRP: 420 Ft Ár: 420 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

A tört kagylók segítségével rendkívül látványos és exkluzív körömdíszítés varázsolható némi gyakorlást követően bárki számára.

A tört kagylókat épített műkörmöknél de akár gél lakkos körömdíszítésnél is tudod használni, mint kiegészítő díszítő kelléket. Épített műköröm esetében építő zselébe dolgozd bele, gél lakkos köröm esetében pedig a felvitt, de még nem lámpázott géllakkba vagy a fényzselébe kell igény szerint elhelyezni.

A tört kagylók tégelyben lévő állapotban matt hatásúak, ám körömdíszítésedre felhelyezve és egy fedő réteggel lekenve (legyan az akár egy átlátszó építő zselé épített műköröm esetében vagy leoldható fényzselé géllakkos esetében), fényes és különleges hatást fog kölcsönözni körömdíszítésed megjelenésének.

A tört kagylókat tartsd nedvességtől és napfénytől távol. Kisgyermekek kezébe ne kerüljön!

 

 

Vásárlói vélemények

 • Zsuzsa

  Könnyű használat

 • Erika

  Precíz gyors csomag összeállítás

 • Renáta

  Mindegyik termék a weboldalon meghirdetettel pontosan egyezik. Külön köszönet az ajándék színért.

 • Ferencné

  A jó minőség.