Termék kategóriák

Hatszögletű glitterek Világító glitter #401

Ragyogjon a Te körömdíszítésed is a legújabb Világító glitterek segítségével! Az apró mintákkal bármely körömdíszítés rendkívül látványossá varázsolható.

 • Hatszögletű glitterek Világító glitter #401
Szín:
Hatszögletű glitterek
Termék kódja:
#401

Ár: 890 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

A Világító glitter #401 Hatszögletű glitterek használatával körömdíszítésed egy csapásra rendkívül látványossá varázsolható. A Világítő glitterek, mint ahogy a nevükben is benne van, sötétben világítanak.

A világító glittereket bátran használhatod körömlakkos, géllakkos de akár zselés műköröm díszítésére is. Egy dolgot tarts használatuk során szem előtt, hogy a glittereket még a végső fedő lakk előtt helyezd fel a körömdíszítésedre, hogy tartós és szép eredményeket érhess el.

A Világító glittereket elegendő pár percre erős fénynek (akár közönséges lámpa vagy napfény) kitenni, a rájuk eső fényt összegyűjtik és kb. 15-20 percig látványosan és erősen sugározzák magukból.

A Világító glitterek felhasználási módja tényleg csak a fantáziádra van bízva, hiszen kreativitásodtól függően számtalan módon és formában fel tudod használni ezt a ragyogó kis körömdíszítő elemet.

A Világító glitter tárolásakor ugyanúgy kell eljárnod, mint a többi műköröm alapanyag és díszítő kellék esetében: tarsd száraz és hűvös helyen, kisgyermekektől gondosan elzárva.

Vásárlói vélemények

 • Nikoletta

  Minőségi termékek

 • Lilla

  2 hét után is fent maradt szépen a géllakk, amit készítettem.

 • Szabó-Orovecz

  Jó minőség, szép színek

 • Jánosné

  Mindennel meg voltam elégedve