Termék kategóriák

Hópelyhek Világító glitter #402

Ragyogjon a Te körömdíszítésed is a legújabb Világító glitterek segítségével! Az apró mintákkal bármely körömdíszítés rendkívül látványossá varázsolható.

 • Hópelyhek Világító glitter #402
Szín:
Hópelyhek
Termék kódja:
#402

Ár: 890 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

A Világító glitter #402 Hópelyhek használatával körömdíszítésed egy csapásra rendkívül látványossá varázsolható. A Világítő glitterek, mint ahogy a nevükben is benne van, sötétben világítanak.

A világító glittereket bátran használhatod körömlakkos, géllakkos de akár zselés műköröm díszítésére is. Egy dolgot tarts használatuk során szem előtt, hogy a glittereket még a végső fedő lakk előtt helyezd fel a körömdíszítésedre, hogy tartós és szép eredményeket érhess el.

A Világító glittereket elegendő pár percre erős fénynek (akár közönséges lámpa vagy napfény) kitenni, a rájuk eső fényt összegyűjtik és kb. 15-20 percig látványosan és erősen sugározzák magukból.

A Világító glitterek felhasználási módja tényleg csak a fantáziádra van bízva, hiszen kreativitásodtól függően számtalan módon és formában fel tudod használni ezt a ragyogó kis körömdíszítő elemet.

A Világító glitter tárolásakor ugyanúgy kell eljárnod, mint a többi műköröm alapanyag és díszítő kellék esetében: tarsd száraz és hűvös helyen, kisgyermekektől gondosan elzárva.

Vásárlói vélemények

 • Cintia

  Nagyon gyors szállítás, figyelmes webshop

 • Anett

  Minden olyan volt amilyennek lennie kell.

 • Edina

  Sok termék egy helyen

 • Nikolett

  Minden termék tetszett