Termék kategóriák

Barit 3D Metal Art Gel 5g #12

Lépj a következő szintre a 3D Metal Art Gelek segítségével! Csak a képzeleted szabhat határt a díszítésben. Miért? Mivel a 3D Metal Art Geleknek sűrűbb állaguk van, így könnyedén készíthető bármilyen 3D-s körömdíszítés. Nevüket különféle ércekről, ásványokról kapták, mivel ezek a természeti csodák is művészetnek számítanak, akárcsak legújabb körömdíszítésed. Rendkívül jó fedőképességűek és kopásállóak, UV/LED fényre kötnek. Természetesen nem csak különféle mintákat lehet velük készíteni, hanem az épített körmök bevonására is alkalmasak.

 • Barit 3D Metal Art Gel 5g #12
Kiszerelés:
5g
Szín:
Barit
Termék kódja:
#12

RRP: 1 890 Ft Ár: 1 890 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Barit 3D Metal Art Gel #12

Lépj a következő szintre a 3D Metal Art Gel segítségével! Csak a képzeleted szabhat határt a díszítésben. Miért? Mivel a 3D Metal Art Gelnek sűrűbb állaga van, így könnyedén készíthető bármilyen 3D-s körömdíszítés. Nevét ércről, ásványról kapta, mivel ezek a természeti csodák is művészetnek számítanak, akárcsak legújabb körömdíszítésed. Rendkívül jó fedőképességű és kopásálló, UV/LED fényre köt. Természetesen nem csak különféle mintákat lehet vele készíteni, hanem az épített körmök bevonására is alkalmas.
 

Barit 3D Metal Art Gel használata egyszerűen:

 1. Nagyon fontos, hogy megfelelően készítsd elő a kezed és körmeid a tartósság érdekében is. Bőrfeltolás, reszelés a bolyhosítás után portalaníts, fertőtleníts Nail prep, vagy savmentes primer segítségével. Az előkészítő folyadékok egyike se érintkezzen a bőrrel, mert az arra érzékenyeknél irritációt okozhat. A folyadék pár másodperc után elpárolog, a körömlemezt némiképp kifehéríti.
 2. A jobb tapadás elérésének érdekében használj bátran Bondert! A Bonder egy tapadást elősegítő alapanyag, ami a körömlemezed és a 3D Metal Art Gel között egy kétoldalú ragasztóként funkcionál. A Bonder is UV/LED lámpa fénye alatt köt meg, lámpád teljesítményétől függően 0,5-2 perc alatt.
 3. A Bonder kötése után vidd fel az első réteg 3D Metal Art Gelt. A 3D Metal Art Gel nem fog olyan könnyen terülni, mint egy géllakk vagy körömlakk, mert állaga azoktól jóval sűrűbb. Éppen ezért célszerű a gélt zselé ecsettel felvinni (vagy ha díszítéshez szeretnéd használni, akkor díszítő ecsetet ajánlunk). A 3D Metal Art Gel is UV/LED lámpa fénye alatt köt meg. Itt is figyelj lámpád teljesítményére és a kötési időre.
 4. Amennyiben úgy látod, hogy az első rétegnél nem volt tökéletes a fedés, úgy még egy 3D Metal Art Gel réteggel ezt korrigálhatod. Majd ezt a réteget is hagyd UV/LED lámpád fénye alatt megkötni.
 5. A kötési idő után, a tartósság növelésének érdekében, vigyél fel egy réteg Fényzselét is. Azon túl, hogy „védőpajzsot” biztosítasz a körömdíszítésednek, ráadásképen még extra csillogásra is szert teszel.

Barit 3D Metal Art Gel tárolása:

Az 3D Metal Art Gelek már nagyobb biztonságot nyújtanak a tégelyben található gél számára. Ám huzamosabb időn át, folyamatos erős napfénysugárzásnak, vagy UV sugárzásnak kitéve itt is előfordulhat, hogy a tégelyben megindul a kötési folyamat. Éppen ezért tartsd az alapanyagaid biztos, száraz és fénytől védett helyen!

A munka végén mindig gondosan zárd le a tégely fedelét és ügyelj arra, hogy a tégelyt lapjával vízszintesen tárold! Az oldalára fordítottan tárolt tégelynél előfordulhat, hogy a gél összeköt és a tégely újbóli kinyitását teszi majd nehézkessé.

A 3D Metal Art Geleket akár oldószerekkel (pl.: tipoldó folyadék) el tudod távolítani. Leoldáskor arra figyelj, hogy a leoldáshoz szükséges időt ázzon a gél. A tökéletesen leoldott gél narancsfa pálca vagy kaparó segítségével könnyedén eltávolítható lesz.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Szilvia

  Mindig jó minőségű.

 • Bettina

  Minőség, csomagolás, kiszerelés, útmutató

 • Robertne

  Minden

 • Emese

  Minden olyan volt ahogy a webshopos leírás és képek alapján elképzeltem