Termék kategóriák

3D Metal Art Gel

Lépj a következő szintre a 3D Metal Art Gelek segítségével! Csak a képzeleted szabhat határt a díszítésben. Miért? Mivel a 3D Metal Art Geleknek sűrűbb állaguk van, így könnyedén készíthető bármilyen 3D-s körömdíszítés. Nevüket különféle ércekről, ásványokról kapták, mivel ezek a természeti csodák is művészetnek számítanak, akárcsak legújabb körömdíszítésed. Rendkívül jó fedőképességűek és kopásállóak, UV/LED fényre kötnek. Természetesen nem csak különféle mintákat lehet velük készíteni, hanem az épített körmök bevonására is alkalmasak.

Használatuk egyszerűen:

1. Nagyon fontos, hogy megfelelően készítsd elő a kezed és körmeid a tartósság érdekében is. Bőrfeltolás, reszelés a bolyhosítás után portalaníts, fertőtleníts Nail prep, vagy savmentes primer segítségével. Az előkészítő folyadékok egyike se érintkezzen a bőrrel, mert az arra érzékenyeknél irritációt okozhat. A folyadék pár másodperc után elpárolog, a körömlemezt némiképp kifehéríti.

2. A jobb tapadás elérésének érdekében használj bátran Bondert! A Bonder egy tapadást elősegítő alapanyag, ami a körömlemezed és a 3D Metal Art Gel között egy kétoldalú ragasztóként funkcionál. A Bonder is UV/LED lámpa fénye alatt köt meg, lámpád teljesítményétől függően 0,5-2 perc alatt.

3. A Bonder kötése után vidd fel az első réteg 3D Metal Art Gelt. A 3D Metal Art Gel nem fog olyan könnyen terülni, mint egy géllakk vagy körömlakk, mert állaga azoktól jóval sűrűbb. Éppen ezért célszerű a gélt zselé ecsettel felvinni (vagy ha díszítéshez szeretnéd használni, akkor díszítő ecsetet ajánlunk). A 3D Metal Art Gel is UV/LED lámpa fénye alatt köt meg. Itt is figyelj lámpád teljesítményére és a kötési időre.

4. Amennyiben úgy látod, hogy az első rétegnél nem volt tökéletes a fedés, úgy még egy 3D Metal Art Gel réteggel ezt korrigálhatod. Majd ezt a réteget is hagyd UV/LED lámpád fénye alatt megkötni.

5. A kötési idő után, a tartósság növelésének érdekében, vigyél fel egy réteg Fényzselét is. Azon túl, hogy „védőpajzsot” biztosítasz a körömdíszítésednek, ráadásképen még extra csillogásra is szert teszel.