Termék kategóriák

Clear/Blender Blossom ink - Nail art brush ecset 4ml #01

Káprázatos, színes körömdíszítések egy varázsütésre. A Moonbasanails Blossom ink - Nail art brush ecsetek segítségével a márványos hatású körömdíszítés gyerekjáték.

 • Clear/Blender Blossom ink - Nail art brush ecset 4ml #01
Kiszerelés:
4ml
Szín:
Clear/Blender
Termék kódja:
#01

Ár: 790 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Mostantól kivirágozhatnak körömdíszítéseid, hiszen a Moonbasanails Blossom ink - Nail art brush ecsetjeivel ez szinte gyerekjáték lesz.

Fontos! Ez a Blossom ink - Nail art brush ecset nem rendelkezik színnel! Ez a típus csakis az árnyaláshoz és a színátmenetek minél pontosabb kialakításához használható! Ha színes Blossom ink - Nail art brush-t szeretnél, válaszd hozzá a kategória bármely más kódszámú Blossom ink - Nail art brush ecsetjét!

A másik népszerű körömdíszítési eljárás, amire még ezt nagyon könnyen tudod használni, ha márványhatású körömdíszítéseket szeretnél készíteni. Csupán néhány csepp a Blossom ink - Nail art brush ecsetedből és máris a gyönyörű és hűvös márvány hatást érheted el legújabb körömdíszítéseden.

A Blossom ink - Nail art brush ecseteket lehet használni géllakkos alapra és zselés műköröm alapra is egyaránt.

A Blossom ink - Nail art brush ecsetek első használata előtt

Ahhoz, hogy használatba tudd venni legújabb körömdíszítő ecsetjeidet, fontos, hogy azokat "üzembe helyezd" az első használat előtt. Ha volt már korábban töltőtollad, akkor a művlet nagyon ismerős lesz, hiszen itt is ugyanezt kell csinálnod. Ezt az alábbi pár egyszerű lépés követésével tudod megtenni.

 1. Távolsítsd el a Blossom ink - Nail art brush ecset kupakját.
 2. Csavard le a Blossom ink - Nail art brush ecset hegyét, így hozzáférsz az ecset testében található tintapatronhoz.
 3. Vedd ki az ecset testéből a tintapatront és ütközésig nyomd bele a korábban lecsavart fejrész lyukasztó résszel elláttott belső részébe. Ha ügyesen csináltad, akkor egy halk kattanást kell hallanod. Csavard vissza az ecset fejét, amire most már stabilan csatlakozik a tintapatron az ecset testére.
 4. 10-20 másodpercen belül a Blossom ink - Nail art brush ecseted használhatod, a tinta színe meg fog jelenni az ecset szőrén.

A Blossom ink - Nail art brush ecsetek használata röviden

 1. Készíts géllakkos vagy épített zselés műköröm alapot körömdíszítésednek. Válassz egy kontrasztos színt, amire majd fel szeretnéd vinni a kis vízfesték-szerű színes pamacsokat. Ez a szín lehet fehér, fekete, vagy egy markánsabb, élénkebb szín is.
 2. UV lámpád fénye alatt köttesd meg a felvitt vékony réteget a lámpád teljesítményének megfelelő ideig.
 3. Vigyél fel egy vékony réteg Matt fedőzselét (ha nincs ilyened, akkor jó lesz a szokásos fényes és csillogó is) amit szintén köttess meg UV lámpád fényére. Ha fényes és csillogó fényzselét használtál, akkor Bufferrel mattítsd le a felszínét, amit aztán alaposan portalaníts! Fontos, hogy matt felületre vidd fel a kis színes pacákat, mert a fényes felületre nem fognak megfelelően tapadni!
 4. Jöhetnek a Blossom ink - Nail art brush ecsetek! Az elképzelésednek megfelelően vidd fel a mintákat. Elég csak néhány aprócska csepp, viszonylag egymáshoz közel. Akár kombinálhatod is a színeket, hogy még látványosabb, még szebb végeredményt érj el.
 5. Ahhoz, hogy természetesebb és szebb átmenetet képezzél a mintákban, használd a Blendert (Blossom ink - Nail art brush #01 Clear/Blender). Ezzel tudod a minták éles széleit szépen tompítani, illetve a Blender segítségével fognak a mintáid "kivirágozni". :) A Blender ecsetjén lévő színt egy szálmentes papírtörlőbe vagy egy jó nedvszívó papírtörlőn pillanatok alatt ki tudod szedni. Elég csak a hegyét hozzáérintened a papírhoz, a szín máris "lecsúzik" az ecsetről.
 6. Várj 2-3 percet, hogy a "tinta" teljesen megszáradjon.
 7. Vigyél fel egy vékony réteg fényzselét (ez már lehet fényes, csillogó!), amit UV lámpád fénye alatt köttess meg.

Ennyi lenne. Ugye, hogy nem is olyan nagyon bonyolult. Viszonylag könnyedén, különösebb kézügyesség nélkül is elkészíthetsz, olyan egyedi és látványos színes körömdíszítéseket, ami biztosan el fogja nyerni a tetszésedet.

Blossom ink - Nail art brush ecseteket tartsd száraz-hűvös helyen, napfénytől és gyermekek elől gondosan elzárva.

Vásárlói vélemények

 • Brigitta

  Jó minőségű termékek

 • Zoltánné

  Szuper minőség és az ára is megfelelő!

 • Luca

  Termék minősége

 • Marianna

  Minden