Termék kategóriák

Blossom ink - Nail art brush

A Moonbasanails Blossom ink - Nail art brush ecsetek segítségével fedezd fel a körömdíszítés varázslatos világát! Ez az ecsetkollekció káprázatos, színes körömdíszítéseket varázsol neked, akár egyetlen varázsütésre! Az ecsetek segítségével könnyedén létrehozhatod a lenyűgöző márványos hatást a körmödön, és már gyerekjáték lesz a különleges és egyedi minták készítése. Szárnyáljon a kreativitásod a Blossom ink ecsetekkel, és hozz létre magával ragadó körömdíszítéseket! Legyenek körmeid igazi műalkotások a lenyűgöző színek és a finom ecsetvonások segítségével. A Blossom ink ecsetek könnyű kezelhetőségükkel és kiváló minőségükkel garantáltan elégedettséget nyújtanak.

Káprázatos, színes körömdíszítések egy varázsütésre. A Moonbasanails Blossom ink - Nail art brush ecsetek segítségével a márványos hatású körömdíszítés gyerekjáték.

A Blossom ink - Nail art brush ecseteket lehet használni géllakkos alapra és zselés műköröm alapra is egyaránt.

Fontos! Ahhoz, hogy elmosodótt, márványos hatást érj el, mindenképp szükséged lesz a Blossom ink - Nail art brush #01 Clear/Blender-re! Enélkül nem fogod tudni elérni a kívánt hatást!

A Blossom ink - Nail art brush ecsetek használata röviden

  1. Készíts géllakkos vagy épített zselés műköröm alapot körömdíszítésednek. Válassz egy kontrasztos színt, amire majd fel szeretnéd vinni a kis vízfesték-szerű színes pamacsokat. Ez a szín lehet fehér, fekete, vagy egy markánsabb, élénkebb szín is.
  2. UV lámpád fénye alatt köttesd meg a felvitt vékony réteget a lámpád teljesítményének megfelelő ideig.
  3. Vigyél fel egy vékony réteg Matt fedőzselét (ha nincs ilyened, akkor jó lesz a szokásos fényes és csillogó is) amit szintén köttess meg UV lámpád fényére. Ha fényes és csillogó fényzselét használtál, akkor Bufferrel mattítsd le a felszínét, amit aztán alaposan portalaníts! Fontos, hogy matt felületre vidd fel a kis színes pacákat, mert a fényes felületre nem fognak megfelelően tapadni!
  4. Jöhetnek a Blossom ink - Nail art brush ecsetek! Az elképzelésednek megfelelően vidd fel a mintákat. Elég csak néhány aprócska csepp, viszonylag egymáshoz közel. Rövidesen a cseppek szétterülenek és elnyerik végső megjelenésüket - mondhatnánk kivirágoznak. :) Akár kombinálhatod is a színeket, hogy még látványosabb, még szebb végeredményt érj el.
  5. Ahhoz, hogy természetesebb és szebb átmenetet képezzél a mintákban, használd a Blendert (Blossom ink - Nail art brush #01 Clear/Blender). Ezzel tudod a minták éles széleit szépen tompítani.
  6. Várj 2-3 percet, hogy a "tinta" teljesen megszáradjon.
  7. Vigyél fel egy vékony réteg fényzselét (ez már lehet fényes, csillogó!), amit UV lámpád fénye alatt köttess meg. Ennyi lenne. Ugye, hogy nem is olyan nagyon bonyolult. Viszonylag könnyedén, különösebb kézügyesség nélkül is elkészíthetsz, olyan egyedi és látványos színes körömdíszítéseket, ami biztosan el fogja nyerni a tetszésedet.

Blossom ink - Nail art brush ecseteket tartsd száraz-hűvös helyen, napfénytől és gyermekek elől gondosan elzárva.