Termék kategóriák

Sárga Blossom ink utántöltő patron 1ml #13

Ne engedd, hogy a varázslatos körömdíszítésben a kifogyó festék megállítson. Tankolj fel Blossom ink patronokból, így a festés sosem kell, hogy véget érjen. Fedezd fel a végtelen kreatív lehetőségeket és tartsd mindig készenlétben a színeket, hogy körmeid sosem veszítsenek elbűvölő szépségükből.

 • Sárga Blossom ink utántöltő patron 1ml #13
Kiszerelés:
1ml
Szín:
Sárga
Termék kódja:
#13

RRP: 340 Ft Ár: 340 Ft

A termék előrendelhető!

Termék információ

Mostantól kivirágozhatnak körömdíszítéseid, hiszen a Moonbasanails Blossom ink - Nail art brush ecsetjeivel ez szinte gyerekjáték lesz.

A másik népszerű körömdíszítési eljárás, amire még ezt nagyon könnyen tudod használni, ha márványhatású körömdíszítéseket szeretnél készíteni. Csupán néhány csepp a Blossom ink - Nail art brush ecsetedből és máris a gyönyörű és hűvös márvány hatást érheted el legújabb körömdíszítéseden.

A Blossom ink - Nail art brush ecseteket lehet használni géllakkos alapra és zselés műköröm alapra is egyaránt.

A Blossom ink utántöltő patron használata

Ahhoz, hogy használatba tudd venni legújabb körömdíszítő ecsetjeidet, fontos, hogy azokat "üzembe helyezd" az első használat előtt. Ha volt már korábban töltőtollad, akkor a művlet nagyon ismerős lesz, hiszen itt is ugyanezt kell csinálnod. Ezt az alábbi pár egyszerű lépés követésével tudod megtenni.

 1. Távolsítsd el a Blossom ink - Nail art brush ecset kupakját.
 2. Csavard le a Blossom ink - Nail art brush ecset hegyét, így hozzáférsz az ecset testében található tintapatronhoz.
 3. Vedd ki az ecset testéből a tintapatront és ütközésig nyomd bele a korábban lecsavart fejrész lyukasztó résszel elláttott belső részébe. Ha ügyesen csináltad, akkor egy halk kattanást kell hallanod. Csavard vissza az ecset fejét, amire most már stabilan csatlakozik a tintapatron az ecset testére.
 4. 10-20 másodpercen belül a Blossom ink - Nail art brush ecseted használhatod, a tinta színe meg fog jelenni az ecset szőrén.

Blossom ink utántöltő patronjaidat tartsd száraz-hűvös helyen, napfénytől és gyermekek elől gondosan elzárva.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Mária

  Csodás színek

 • Alexa

  Az összes

 • Szilvia

  Mindig jó minőségű.

 • Zsuzsa

  Könnyű használat