Termék kategóriák

Cover pink Leoldható Bonder 6ml

Fedezd fel a Bonder varázslatos erejét a tökéletes géllakkos körömdíszítésekért! Ez a titkos fegyver gondoskodik róla, hogy minden alkotásod hosszan tartó legyen és tökéletes tapadással bírjon. A kétoldalú ragasztóként működő Bonder biztosítja a körömlemez és a géllakk közötti ideális tapadást. Az UV/LED fényre kötő bonder könnyedén leoldható, így a kreativitásodnak semmi sem szabhat határt. Tedd tökéletessé a körömdíszítéseidet a Bonder segítségével, és ragyogj minden alkalommal!

 • Cover pink Leoldható Bonder 6ml
Kiszerelés:
6ml
Szín:
Cover pink

RRP: 2 390 Ft Ár: 2 390 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Cover pink Leoldható Bonder  6ml

Leoldható Bonder, Cover pink színben (6ml) egy műköröm tapadás elősegítő anyag, ami kétoldalú ragasztóként működik. Műköröm építés közben, lakkzseléhez, gél lakhoz, de zseléhez és porcelánhoz egyaránt használhatod.

A Cover pink Bonder tökéletes lehetőséget nyújt a számodra, hogy géllakkos körömdíszítésednek elegáns körömágyszínt kölcsönözz. A kellemes, nem túl feltűnő nude színárnyalat akár alapszínnek is tökéletesen megfelel. Köttetés után egy vékony réteg Fixálásmentes, leoldható fényzselével elegáns natur vagy nude körömdíszítés készíthető percek alatt.

Mi után a Nail prep vagy a Primer levegőre megszáradt, a bondert egyenletesen vidd fel a körömlemezre. A bonder UV/LED lámpa alatt köt meg. Kicsit zselé szerű marad a teteje, de kötés után nem kell fixálni. Ez után fölviheted a lakkzselét (gél lakkot) két rétegben.

A leoldható bonder, tipleoldóval eltávolítható, szemben a nem leoldható bonderrel.

A műköröm bonder száraz hűvös helyen tartandó, napfénytől és gyerekektől elzárva.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Szilvia

  Mindig jó minőségű.

 • Adrienn

  Minden szuper volt nagyszerű mindent meg találok amire szükségem van

 • Erika

  Mindennel meg vagyok elégedve.

 • Jenő

  Bőséges választék, gyors kiszállítás és minőségi termékek.