Termék kategóriák

Dipping powder

A dipping powder elsősorban természetes körömhöz készült színes por, de használható műkörömre is. Megjelenésében nagyban hasonlít a porcelánporhoz, viszont a dipping porokhoz nem kell liquidet használni! Használatuk nem igényel semmi plusz kelléket, mivel az ujjunkat csak bele kell mártani az erős pigmentáltságú porba. Nagyon finom szemcséjű, nagy fedőképesség és színintenzitás jellemzi.
Használata:

1. Előkészítjük a körömlemezt (bőrfeltolás, bolyhosítás, polírozás, portalanítást).
2. Előkezeljük a körmöt Nail Prep-pel. Ezt nyugodtan felkenhetjük az összes körmünkre és hagyjuk megszáradni. Azért kell, hogy szépen megtisztítsa a körmöt.
3. Ezután mehet egy réteg dipping base. Fontos, hogy egyszerre csak 1 körömre kend fel, mivel gyorsan megszárad. A dipping base olyan, mint egy ragasztó. Ahová felkened, oda fog beleragadni a por utána.
4. Ha megvan az első körmödre a base, akkor mártsd bele 45 fokos szögben az ujjad a Clear dipping porba. Erre azért lesz szükség, mert ennek hatására a kiválasztott szín erőteljesebb, látványosabb lesz. A felesleget rázogatással könnyen eltávolíthatjuk. Ezt minden körömnél egyesével meg kell csinálni.
5. Ha kész az összes, akkor egy ecset segítségével a maradék port szedjük le a körömről, ne maradjon felesleg rajta.
6. Ezután ismét kenjük fel a base-t körmeinkre (egyszerre csak egyre, hiszen gyorsan szárad) és 45 fokos szögben mehet bele a kiválasztott színes porba.
7. 1 perc száradás után ecsettel szedjük le a felesleget.
8. Itt van lehetőség bufferrel javítani az esetleges kitüremkedéseket.
9. Ha ez megvan, ismét felkenjük a base-t a körmeinkre és mártsuk bele a kiválasztott színes porba. Erre azért van szükség, hogy a szín élénkebb legyen.
10. Ha csillogós, glitteres színes port választottál, akkor a bufferezéssel vigyázz, mert könnyen sérülhet. Ajánlatos javítás előtt felkenni egy réteg base-t, majd a clear porba mártani az ujjad és csak ezután javítani rajta bufferrel. Így megvédheted a glitteres csillogást.
11. Ezek után jön egy réteg Dipping activator. A Dipping activator olyan, mint a tömítőanyag. Ez 30 másodperc alatt megszárad és ismét formázhatjuk bufferrel, ha szeretnénk.
12. Most eljött az ideje egy alapos kézmosásnak. Fontos, hogy semmiképp se használjunk szappant. Szépen tisztítsuk meg a körmöket.
13. Kenjünk az összes körmünkre egy réteg activator, majd rögtön mehet rá a dipping top is.
14. 30 másodperc elteltével ismét kenjünk rá dipping top-ot a csillogás érdekében.