Termék kategóriák

Fehér Díszitő ecset #000 D005-000

A díszítő ecset extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz

 • Fehér Díszitő ecset #000 D005-000
Szín:
Fehér
Termék kódja:
D005-000

Ár: 890 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Fehér Díszitő ecset #000 D005-000

A műkörmös leggyakrabban használt  kelléke a műköröm ecset. A Díszitő ecset #000 extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz. Tökéletesen eltalált súlyeloszlás, gondosan megtervezett forma jellemzi mindegyik műköröm ecsetünket, mely pontosan a kezedhez illeszkedik, és játszi könnyedséggel készítheted a legpontosabb, legszebb műköröm formákat, műköröm díszítéseket és vonalakat, mosoly vonalakat. Természetesen az ecset választásánál azt kell figyelembe venned, hogy pontosan mit és hogyan szeretnél a műkörömre felvinni.

Ez a műkörmös kellék a Díszitő ecset #000, melynek fontos paramétere az ecset szőr szélessége. Az építéshez, vastagabb mintákhoz válassz szélesebb ecsetet, négyes vagy hatos ecsetet. Díszítésre ferde vagy díszítő ecsetet használj, ekkor a keskenyebb 0-as vagy akár a 000-as díszítő ecset az ajánlatos. A web áruházunkban megtalálható az összes lehetséges zselé ecset, melyre a műköröm építés, festés közben szükséged lehet. A zselé ecsetek mellett díszítő ecsetek is megtalálod, melyekkel a legpontosabb, legvékonyabb vonalak is húzhatóak, és a porcelán ecsetek, melyekkel porcelán műkörmöt tudsz építeni és porcelán díszítéseket tudsz a műkörömre készíteni.

Ennek a díszítő ecsetnek az ecset szőre 6 milliméter hosszú.
Az egész Díszitő ecset, pedig 175 milliméter hosszú.

Ecsetmosó folyadékban tudod tisztítható. Elegendő csak addig tartanai a folyadékban míg kimosod. Ha benne felejted hosszabb időre, akkor az ecseted tönkre mehet.
Gyerekek elől zárd el, és száraz, napfénytől védett helyen tárold.

Vásárlói vélemények

 • Nikolett

  Minden szépen csomagolva volt, nem sérült semmi

 • Ági

  Nagyon szuper mindegyik örülök hogy rátaltam az oldara

 • István

  A Csomagolás. A termékek minősége jó.

 • Nikolett

  Mindegyik termék tetszett amit rendeltem.