Termék kategóriák

Szürkés-barna Díszitő tűhegyes ecset #0 D003-0

A díszítő ecset extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz

 • Szürkés-barna Díszitő tűhegyes ecset #0 D003-0
 • Díszitő tűhegyes ecset #0 D003-0 Szürkés-barna
Szín:
Szürkés-barna
Termék kódja:
D003-0

RRP: 1 090 Ft Ár: 1 090 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Szürkés-barna Díszitő tűhegyes ecset #0 D003-0

A műkörmös leggyakrabban használt  kelléke a műköröm ecset. A Díszitő tűhegyes ecset #0 extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz. Tökéletesen eltalált súlyeloszlás, gondosan megtervezett forma jellemzi mindegyik műköröm ecsetünket, mely pontosan a kezedhez illeszkedik, és játszi könnyedséggel készítheted a legpontosabb, legszebb műköröm formákat, műköröm díszítéseket és vonalakat, mosoly vonalakat. Természetesen az ecset választásánál azt kell figyelembe venned, hogy pontosan mit és hogyan szeretnél a műkörömre felvinni.

Ez a műkörmös kellék a Díszitő tűhegyes ecset #0, melynek fontos paramétere az ecset szőr szélessége. Az építéshez, vastagabb mintákhoz válassz szélesebb ecsetet, négyes vagy hatos ecsetet. Díszítésre ferde vagy díszítő ecsetet használj, ekkor a keskenyebb 0-as vagy akár a 000-as díszítő ecset az ajánlatos. A web áruházunkban megtalálható az összes lehetséges zselé ecset, melyre a műköröm építés, festés közben szükséged lehet. A zselé ecsetek mellett díszítő ecsetek is megtalálod, melyekkel a legpontosabb, legvékonyabb vonalak is húzhatóak, és a porcelán ecsetek, melyekkel porcelán műkörmöt tudsz építeni és porcelán díszítéseket tudsz a műkörömre készíteni.

Ennek a díszítő ecsetnek az ecset szőre 9 milliméter hosszú.
Az egész Díszitő tűhegyes ecset, pedig 175 milliméter hosszú.

Ecsetmosó folyadékban tudod tisztítható. Elegendő csak addig tartanai a folyadékban míg kimosod. Ha benne felejted hosszabb időre, akkor az ecseted tönkre mehet.
Gyerekek elől zárd el, és száraz, napfénytől védett helyen tárold.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Julianna

  Remgeteg szin és különböző gél lakk kínálat!

 • Barbara

  Minden szuper.

 • Zsuzsa

  Könnyű használat

 • Józsefné

  Minden eddigi termék jó