Termék kategóriák

Fekete-fehér Díszitő tűhegyes ecset #0 D001-0

A díszítő ecset extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz

 • Fekete-fehér Díszitő tűhegyes ecset #0 D001-0
 • Díszitő tűhegyes ecset #0 D001-0 Fekete-fehér
Szín:
Fekete-fehér
Termék kódja:
D001-0

RRP: 1 090 Ft Ár: 1 090 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Fekete-fehér Díszitő tűhegyes ecset #0 D001-0

A műkörmös leggyakrabban használt  kelléke a műköröm ecset. A Díszitő tűhegyes ecset #0 extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz. Tökéletesen eltalált súlyeloszlás, gondosan megtervezett forma jellemzi mindegyik műköröm ecsetünket, mely pontosan a kezedhez illeszkedik, és játszi könnyedséggel készítheted a legpontosabb, legszebb műköröm formákat, műköröm díszítéseket és vonalakat, mosoly vonalakat. Természetesen az ecset választásánál azt kell figyelembe venned, hogy pontosan mit és hogyan szeretnél a műkörömre felvinni.

Ez a műkörmös kellék a Díszitő tűhegyes ecset #0, melynek fontos paramétere az ecset szőr szélessége. Az építéshez, vastagabb mintákhoz válassz szélesebb ecsetet, négyes vagy hatos ecsetet. Díszítésre ferde vagy díszítő ecsetet használj, ekkor a keskenyebb 0-as vagy akár a 000-as díszítő ecset az ajánlatos. A web áruházunkban megtalálható az összes lehetséges zselé ecset, melyre a műköröm építés, festés közben szükséged lehet. A zselé ecsetek mellett díszítő ecsetek is megtalálod, melyekkel a legpontosabb, legvékonyabb vonalak is húzhatóak, és a porcelán ecsetek, melyekkel porcelán műkörmöt tudsz építeni és porcelán díszítéseket tudsz a műkörömre készíteni.

Ennek a díszítő ecsetnek az ecset szőre 12 milliméter hosszú.
Az egész Díszitő tűhegyes ecset, pedig 180 milliméter hosszú.

Ecsetmosó folyadékban tudod tisztítható. Elegendő csak addig tartanai a folyadékban míg kimosod. Ha benne felejted hosszabb időre, akkor az ecseted tönkre mehet.
Gyerekek elől zárd el, és száraz, napfénytől védett helyen tárold.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Lászlóné

  Jó minőségű termékek

 • Emese

  Könnyen lehet vele dolgotni

 • Ágnes

  Gyors kiszálítás, idáig mindennel megvagyok elégedve minőségileg is.

 • Adrienn

  Ár-érték arányban szuper.