Termék kategóriák

rózsaszín Legyező ecset D053

A legyező ecset extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz.

 • rózsaszín Legyező ecset D053
 • Legyező ecset D053 rózsaszín
Szín:
rózsaszín
Termék kódja:
D053

Ár: 590 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

rózsaszín Legyező ecset D053

A műkörmös leggyakrabban használt  kelléke a műköröm ecset. A Legyező ecset extra minőségű műköröm kellék, mely a gyönyörű dizájnjával a műkörmös asztalod dísze lesz. Tökéletesen eltalált súlyeloszlás, gondosan megtervezett forma jellemzi mindegyik műköröm ecsetünket, mely pontosan a kezedhez illeszkedik, és játszi könnyedséggel készítheted a legpontosabb, legszebb műköröm formákat, műköröm díszítéseket és vonalakat, mosoly vonalakat. Természetesen az ecset választásánál azt kell figyelembe venned, hogy pontosan mit és hogyan szeretnél a műkörömre felvinni.

Ez a műkörmös kellék a Legyező ecset, melynek fontos paramétere az ecset szőr szélessége. Az építéshez, vastagabb mintákhoz válassz szélesebb ecsetet, négyes vagy hatos ecsetet. Díszítésre ferde vagy díszítő ecsetet használj, ekkor a keskenyebb 0-as vagy akár a 000-as díszítő ecset az ajánlatos. A web áruházunkban megtalálható az összes lehetséges zselé ecset, melyre a műköröm építés, festés közben szükséged lehet. A zselé ecsetek mellett díszítő ecsetek is megtalálod, melyekkel a legpontosabb, legvékonyabb vonalak is húzhatóak, és a porcelán ecsetek, melyekkel porcelán műkörmöt tudsz építeni és porcelán díszítéseket tudsz a műkörömre készíteni.

Ennek a díszítő ecsetnek az ecset szőre 18 milliméter hosszú.
Az egész Díszitő tűhegyes ecset, pedig 175 milliméter hosszú.
A Díszitő tűhegyes ecset színe fekete, ezüst véggel.

Ecsetmosó folyadékban tudod tisztítható. Elegendő csak addig tartanai a folyadékban míg kimosod. Ha benne felejted hosszabb időre, akkor az ecseted tönkre mehet.
Gyerekek elől zárd el, és száraz, napfénytől védett helyen tárold.

Vásárlói vélemények

 • Emese

  Minden tetszett eddig

 • Vivien

  Kommunikatív emberek. Mindent megkaptam amit rendeltem.

 • Bernadett

  Tökéletes minden amit rendeltem!

 • Zsófia

  Jó minőség