Termék kategóriák

Ezüst tükör Díszítő zselé 5g C19

A(z)Ezüst tükör díszítő zselé egy UV/LED fényre kötő anyag, amely nem igényel további fixálást. Miután megkötött, nem kell aggódnod a fixálás miatt! Ez a könnyen kenhető zselé jól tapad fényes felületekre is, és egyszerűen leoldható. A díszítő zselébe kötés előtt csillámport szórhatsz, illetve kötés előtt strasszköveket is elhelyezhetsz benne. Fontos megjegyezni, hogy a nagyobb méretű (pl. SS6) kövek nem fognak benne megmaradni. Fedezd fel a díszítő zselé előnyeit, amelyekkel könnyedén és hatékonyan hozhatsz létre lenyűgöző körömdíszítéseket, és az eredmény hosszú távon is gyönyörű marad!

 • Ezüst tükör Díszítő zselé 5g C19
 • Díszítő zselé 5g C19 Ezüst tükör
Kiszerelés:
5g
Szín:
Ezüst tükör
Termék kódja:
C19

RRP: 1 690 Ft Ár: 1 690 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Díszítő zselé Ezüst tükör C19 5g

Fedezd fel a legújabb körömdíszítési csodánkat, amely forradalmasítja a manikűr világát. Ez a különleges zselé metál hatásával, vagy ahogy sokan ismerik, chrome mirror hatásával egyedi fényt és modern megjelenést kölcsönöz körmeidnek. Engedd, hogy a díszítő zselé lenyűgöző tükröződésével magára vonja a tekinteteket, miközben eleganciát és stílust kölcsönöz. Merülj el ebben az új dimenzióban, ahol a fény és a tükröződés találkozik a szépséggel és emeld manikűröd a következő szintre.

Ezüst tükör C19 díszítő zselé egy UV/LED fényre kötő, fixálás mentes anyag, így miután megkötött nem kell a fixálással törődnöd! Fényes felületekre is jól tapad ez a könnyen kenhető anyag, mely egyszerűen leoldható. A díszítőzselébe kötés előtt szórhatsz csillámport, valamint ugyancsak kötés előtt tehetsz bele strasszköveket is, de oda kell figyelned, mert a nagyobb méretű (pl.: SS6) köveket nem tartja meg!

Ezüst tükör C19 díszítő zselé használata röviden:

Készítsd el a körömdíszítésed alapját. Ez lehet zselés műköröm, vagy lakkzselé. A lakkzselé megkötése után használj gél fixálót, erre már biztos tapadással tudod használni a díszítőzselét.  Ha a kívánt mintát felvitted a díszítőzselével, akkor köttesd meg UV/LED lámpa fénye alatt. Nem igényel fedőréteget, de a fényesebb hatás kedvéért átkenheted leoldható fényzselével.

 

Vásárlói vélemények

 • Petra

  Minden a valóságnak megfelel.

 • Mária

  Csodás színek

 • Mária

  Imádom a termékeket az egyszerű használatuk és minőségük miatt.

 • Ágnes

  Részletes leírások, segítő videók, széles termékskála, többféle kiszerelés.