Termék kategóriák

Diamond shine Ecsetes építő zselé 12ml #124

Fedezd fel az új ecsetes építő zselét, ami forradalmasítja a körömépítés világát, ötvözve a kényelmet és a precizitást. Ez az innovatív termék egy praktikus tégelyben érkezik, amely magában foglalja a magas minőségű építő zselét és egy speciálisan tervezett ecsetet, ami lehetővé teszi számodra a zökkenőmentes és pontos alkalmazást.

 • Diamond shine Ecsetes építő zselé 12ml #124
 • Ecsetes építő zselé 12ml #124 Diamond shine
Kiszerelés:
12ml
Szín:
Diamond shine
Termék kódja:
#124

RRP: 2 840 Ft Ár: 2 840 Ft Akciós ár: 2 390 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Ecsetes építő zselé 12ml #124 Diamond shine
 

Fedezd fel az új ecsetes építő zselét, ami forradalmasítja a körömépítés világát, ötvözve a kényelmet és a precizitást. Ez az innovatív termék egy praktikus tégelyben érkezik, amely magában foglalja a magas minőségű építő zselét és egy speciálisan tervezett ecsetet, ami lehetővé teszi számodra a zökkenőmentes és pontos alkalmazást. 

Lássuk, milyen előnyökkel jár az ecsetes építő zselé használata:

 • Pontos alkalmazás: Az ecset segítségével precízen felviheted a zselét a körmeidre, elkerülve a felesleges zselét és a nem kívánt területekre való felvitelt.
 • Gyors és tiszta munkafolyamat: Az ecsetes rendszernek köszönhetően a körömépítés gyorsabbá és kevésbé maszatolós folyamattá válik, megkönnyítve a használatot kezdők és profik számára egyaránt.
 • Erős és tartós: A speciálisan kifejlesztett zselé formula biztosítja körmeid erősségét és tartósságát, miközben rugalmasságot is nyújt a természetes megjelenés és érzet érdekében.
 • Gazdaságos felhasználás: Az ecsetes alkalmazás minimalizálja a zselé pazarlását, így a termék hosszabb ideig használható fel.
 • Professzionális minőség otthon: Az ecsetes építő zselével otthon, kényelmes körülmények között is professzionális szintű körömépítést végezhetsz.

Az ecsetes építő zselé neked készült, ha nem akarsz kompromisszumot kötni a minőség, a kényelem és az alkalmazás egyszerűsége terén.

Használata:

 1. Miután alaposan előkészítetted és fertőtlenítetted a körömlemezeket, készítsd elő a műköröm elkészítéséhez reszelő segítségével. Ne felejts el majd portalanítani sem!
 2. Használj a kívánt körömformához megfelelő sablonokat. Ezeket helyezd fel a körömlemezek alá szorosan és rögzítsd megfelelően, hogy tartósan biztosítsák az alapot míg dolgozol velük.
 3. Az első réteg műköröm építő zselét vékonyan vidd fel a teljes körömlemez felületére. A sablonok segítségével alakítsd ki a kívánt körömformát.
 4. A műköröm építő zselé UV lámpa fénye alatt köt meg. Természetesen ugyanúgy lehet használni UV LED lámpát is, de mindig tartsd be a lámpád teljesítményének megfelelő kötési időt! (Pl.: UV lámpa esetében ez 3-5 perc, UV LED lámpa esetében kb. 60 másodperc)
 5. A köttetés után, szükség szerint további építő zselé réteget vihetsz fel, ezzel is korrigálva az esetleges hibákat. (Ez is vékony réteg legyen!)
 6. Lámpázást követően óvatosan távolítsd el a sablont. Cleaner segítségével töröld le a ragacsos réteget a körömlemezről, majd választott reszelőd segítségével formázd a körömformád véglegesre. Buffereddel pedig a felületi egyenetlenségeket tudod eltüntetni. Ne felejts el portalanítani!

 

 

Vásárlói vélemények

 • Erika

  Precíz gyors csomag összeállítás

 • Szilvia

  Mindig jó minőségű.

 • Zsuzsa

  Könnyű használat

 • Zsuzsanna

  Építő zselé