Termék kategóriák

Abla Építő porcelánpor 25g #020

A porcelánpor egy gyakran alkalmazott alapanyag a műköröm építés során. Szemcséi finomak, így könnyen formálható és kezelhető, emellett kiváló tapadást biztosít. Ennek a porcelánpor változatnak köszönhetően könnyedén készíthetsz tökéletes, gyönyörű műkörmöket, amelyek szépen és egyenletesen terülnek el. Ez a magas minőségű műköröm alapanyag segít abban, hogy professzionális és lenyűgöző műkörmöket hozz létre. Ismerd meg a porcelánpor előnyeit, és alkoss műkörmöket, amelyek mindenkit elbűvölnek!

 • Abla Építő porcelánpor 25g #020
Kiszerelés:
25g
Szín:
Abla
Termék kódja:
#020

RRP: 2 590 Ft Ár: 2 590 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Építő porcelánpor 25g #020 Abla porcelán műkörömhöz

A porcelánpor a műköröm építés egyik gyakran használt alapanyaga. Finom őrlésű, így finom szemcsés, könnyen kezelhető, formálható és tökéletes tapadást biztosít. Ezzel a porcelánporral könnyedén tökéletes, gyönyörű műkörmöt tudsz készíteni, szépen és egyenletesen terül. Kiválóminőségű műköröm alapanyag.

A porcelánpor színe Abla, 25g kiszerelésben.

A porcelánecseted mártsd a liquid folyadékba, majd a porcelánporba, ügyelve az optimális porcelánpor-folyadék arányra. Ez után felviheted a körömre. A porcelánpor kötési ideje elsősorban a használt liquid folyadéktól függ. Van gyorsan és lassan kötő liquid folyadék. A lassan kötő folyadékot kezdőbb porcelán műköröm építőknek ajánljuk, több idő van a műköröm építésre, a porcelán terítésére, felvitelére. A gyorsan kötő folyadék természetesen a gyors munkát segíti elő.
Van levegőre és UV/LED fényre kötő liquid folyadék. Az UV/LED fényre kötő liquid folyadék teljesen csak UV/LED lámpa alatt köt meg.
A webáruházunkban mindenki megtalálja a számára legoptimálisabb, legmegfélőbb kellékeket és műköröm alapanyagokat a tökéletes porcelán műköröm építéséhez.

Építő porcelánpor száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó. Gyerekek elől zárd el.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Szilvia

  Mindig jó minőségű.

 • Adrienn

  Minden szuper volt nagyszerű mindent meg találok amire szükségem van

 • Erika

  Mindennel meg vagyok elégedve.

 • Jenő

  Bőséges választék, gyors kiszállítás és minőségi termékek.