Termék kategóriák

Színes műköröm porcelánporok

Fedezd fel a színes porcelánporok varázslatos világát, amelyeket erős pigmentáltság, nagy fedőképesség és intenzív színek jellemzik! A porcelánpor finom szemcséjű, így a porcelán ecsetre felvitt liquid folyadékkal könnyedén formálható és teríthető. Az apró őrölés miatt rendkívül könnyű vele dolgozni, és a sok pigmentnek köszönhetően már vékony rétegben is tökéletesen fed. Engedd szabadjára a kreativitásod, és hozz létre gyönyörű, látványos és részletekben gazdag körömdíszítéseket a színes porcelánporokkal. Fedezd fel a színek varázsát, és alkoss lenyűgöző és egyedi műköröm műalkotásokat a porcelánporokkal! Próbáld ki most, és tedd még különlegesebbé a körmeidet a színek gazdagságával!

Porcelán műköröm

A porcelánpor egy két komponensű anyag: a porcelánporból és a liquidből áll. Levegőre vagy UV/LED fényre kötő anyag. Természetesen nem csak építő porcelánporok közül válogathatsz, hanem számos színes porcelánpor is vár rád nálunk!

A színes porcelánporokat erős pigmentáltság, nagy fedőképesség és nagy színintenzitás jellemzi. A porcelánpor nagyon finom szemcséjű, így a porcelán ecsetre felvitt, likvid folyadékkal könnyen alakítható, teríthető. Az apró őrölés miatt nagyon könnyű vele dolgozni. A porcelánpor sok pigmentje miatt, a színe vékony rétegben is fed. Gyönyörű, látványos, részletekben gazdag körömdíszítéseket lehet a porcelánporral készíteni.

Használata: a porcelánport műköröm alap elkészítése után likvidbe mártott porcelán ecsettel visszük a körömre. Könnyen terül és alakítható. Kiválő minőségű műköröm építő díszítő alapanyag. A porcelánpor száraz hűvös helyen, minőségét korlátlan ideig megőrzi. Szembe kerülés esetén bő vízzel kell kimosni. A porcelánpor gyerekek elől elzárva tartandó.

Szükséges eszközök: építő porcelán, porcelán ecsetek, likvid folyadékok, fixálás mentes fényzselé