Termék kategóriák

Mirror, HEMA-Free, TPO free, sűrű Fixálásmentes Fényzselé 6ml #008

A fixálásmentes Hema-free és TPO-free fényzselével egyszerűen és hatékonyan erősítheted és ragyogóvá teheted körömdíszítésed. A tartós fényhatású eredmény, mely kopásálló és sárgulásmentes, hosszú ideig megőrzi fényességét. A Mirror fényzselé extra erős formulája még ellenállóbbá teszi a körömdíszítésedet, különösen akkor ajánlott, ha nagyobb igénybevételnek van kitéve. A leoldható fényzselé fixálást nem igényel, és ideális választás a lakkzselés műköröm megerősítésére és fedésére. Könnyedén rögzíthetsz benne körömdíszeket is. A vékony rétegben felvitt fényzselé az utolsó simítás a körömdíszítéseden és UV/LED lámpa alatt villámgyorsan megköt.

 • Mirror, HEMA-Free, TPO free, sűrű Fixálásmentes Fényzselé 6ml #008
Kiszerelés:
6ml
Szín:
Mirror, HEMA-Free, TPO free, sűrű
Termék kódja:
#008

RRP: 2 990 Ft Ár: 2 990 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Fixálásmentes Fényzselé 6ml Mirror, HEMA-Free, TPO free, sűrű

A leoldható fixálásmentes Hema-free és TPO-free fényzselével egy új körömlemez kímélőbb tartós, erős és fényes fényzselé. A fényzselé tartós fényű, kopásálló és nem sárgul be. Használat után nem levegősödik és nem repedezik fel.

A Hema-free és a TPO-free Mirror fényzselé extra erős és kemény fényzselé, ami még ellenállóbbá és még tartósabbá varázsolja körömdíszítésed. Ha nagy igénybevételnek van a kezed kitéve és szeretnéd, hogy a körömdíszítésed minél tovább tartson, válaszd bátran a Mirror fényzselét.

A fényzselé fixálásmentes. Használhatod géllakk, műköröm erősítésére, fedésére. Rögzíthetsz fele körömdíszítéseket, mint például strasstköveket, köröm ékszereket, akril hatású matricákat, és bármilyen körömdíszítést.

A fényzselét az utolsó réteg műköröm alapanyag után vidd föl. Tehát a fényzselé az utolsó rétege a körömdíszítésednek. Egy vékony rétegben vidd föl. A fényzselé műkörmös UV/LED lámpa alatt köt meg.

A fényzselét le tudod oldani a köröm felületéről Géllakk leoldó folyadék segítségével.

Előforduló hibák:
Akkor berepedezhet a fényzselé, ha nagyon vastagon viszed fel, figyelj és csak vékonyan vidd fel a fényzselét. Egyik ok a sárgulásra, ha körömépítés, körömdíszítés közben a munkát félbehagyod, és egyéb anyagokkal érintkezik a félig kész díszítés. Az egyéb anyag lehet dohányzás, főzés.

A fényzselé száraz hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó, gyerekektől elzárva.

 

Vásárlói vélemények

 • Adrienn

  Ár érték arányban itt volt a legjobb.

 • Józsefné

  Minden eddigi termék jó

 • Vivien

  A start keszlet szépen be volt csomagolva.

 • Lászlóné

  Jó minőségű termékek