Termék kategóriák

Leoldható Fényzselé 14ml #03

Fedezd fel a leoldható fényzselé erejét, amely varázslatosan tartóssá, erőssé és ragyogóvá teszi körömdíszítésedet. Ez az áttörő megoldás nem csak hosszabb élettartamot garantál, hanem csillogó és kopásálló eredményt is biztosít. Nem sárgul be, fényét is hosszan megőrzi. A leoldható fényzselével a köröm díszítése könnyű, mivel nem levegősödik és nem repedezik. Alkalmazhatod műköröm megerősítésére, fedésére vagy ékszerek rögzítésére. Tedd tökéletessé kreatív körömdíszítéseidet a leoldható fényzselével, és bízz a ragyogásban nap mint nap!

 • Leoldható Fényzselé 14ml #03
Kiszerelés:
14ml
Termék kódja:
#03

RRP: 3 800 Ft Ár: 3 800 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Leoldható Fényzselé 14ml

A leoldható fényzselével tartósabbá, erősebbé és fényesebbé tudod varázsolni a körömdíszítésed. A fényzselé tartós fényű, kopásálló és nem sárgul be. Használat után nem levegősödik és nem repedezik fel.

A leoldható fényzselét fixálni kell cleaner vagy gél fixáló segítségével. Használhatod lakk zselés műköröm megerősítésére, fedésére. Rögzíthetsz fele körömdíszítéseket, mint például strasstköveket, köröm ékszereket, akril hatású matricákat, és bármilyen körömdíszítést.

A fényzselét az utolsó réteg műköröm alapanyag után vidd föl. Tehát a fényzselé az utolsó rétege a körömdíszítésednek. Egy vékony rétegben vidd föl. A fényzselé műkörmös UV/LED lámpa alatt köt meg.

A fényzselét le tudod oldani a köröm felületéről tipleoldóval.

Előforduló hibák:
Akkor berepedezhet a fényzselé, ha nagyon vastagon viszed fel, figyelj és csak vékonyan vidd fel a fényzselét. Egyik ok a sárgulásra, ha körömépítés, körömdíszítés közben a munkát félbehagyod, és egyéb anyagokkal érintkezik a félig kész díszítés. Az egyéb anyag lehet dohányzás, főzés.

A fényzselé száraz hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó, gyerekektől elzárva.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Alexa

  Az összes

 • Józsefné

  Minden eddigi termék jó

 • Zsuzsanna

  Építő zselé

 • Hajnalka

  Mindegyik termék olyan,mint amit vártam. Ár-érték arányban is tökéletesek.