Termék kategóriák

Klasszikus rózsaszín Fixálásmentes színes zselé 5g F31

A fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselé az épített körmök bevonására és díszítésére egyaránt tökéletesen alkalmas, használható.

 • Klasszikus rózsaszín Fixálásmentes színes zselé 5g F31
Kiszerelés:
5g
Szín:
Klasszikus rózsaszín
Termék kódja:
F31

RRP: 1 890 Ft Ár: 1 890 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Klasszikus rózsaszín Fixálásmentes színes zselé F31

A(z) Klasszikus rózsaszín fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselé rendkívül jó fedőképességű és kopásálló UV fényre megkötő műköröm zselé. A fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselé az épített körmök bevonására és díszítésére egyaránt tökéletesen alkalmas, használható.

A(z) Klasszikus rózsaszín fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselé használatáról röviden:

 • Nagyon fontos, hogy megfelelően készítsd elő a kezed és körmeid a tartósság érdekében is. Bőrfeltolás, reszelés a bolyhosítás után portalaníts, fertőtleníts Nail prep vagy savmentes primer segítségével. Az előkészítő folyadékok egyike se érintkezzen a bőrrel, mert az arra érzékenyeknél irritációt okozhat. A folyadék pár másodperc után elpárolog, a körömlemezt némiképp kifehéríti.
 • A jobb tapadás elérésének érdekében használ bátran leoldható Bondert! A Bonder egy tapadást elősegítő alapanyag, ami a körömlemezed és a fixálásmentes leoldható színes zselé között egy kétoldalú ragasztóként funkcionál. A leoldható Bonder is UV lámpa fénye alatt köt meg, lámpád teljesítményétől függően 3-6 perc alatt.
 • A leoldható Bonder kötése után vidd fel az első réteg leoldható, fixálásmentes színes zselét. A színes zselé nem fog olyan könnyen terülni, mint egy géllakk vagy körömlakk, mert állaga azoktól jóval sűrűbb. Éppen ezért célszerű a zselét zselé ecsettel felvinni. (Javasoljuk a No.4 vagy No.6-os méretet.) A fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselé is UV lámpa fénye alatt köt meg. Itt is figyelj lámpád teljesítményére és a kötési időre.
 • Amennyiben úgy látod, hogy az első rétegnél nem volt tökéletes a fedés, úgy még egy réteg fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselé réteggel ezt korrigálhatod. Majd ezt a réteget is hagyd UV lámpád fénye alatt megkötni.
 • A kötési idő után, a tartósság növelésének érdekében, vigyél fel egy réteg leoldható Fényzselét is. Azon túl, hogy „védőpajzsot” biztosítasz a körömdíszítésednek, ráadásképen még extra csillogásra is szert teszel.


A fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselék tárolása:

Az új fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselék már nagyobb biztonságot nyújtanak a tégelyben található zselék számára, mint a hagyományos nem leoldható műköröm színes zselék. Ám huzamosabb időn át, folyamatos erős napfénysugárzásnak, vagy UV sugárzásnak kitéve itt is előfordulhat, hogy a tégelyben megindul a kötési folyamat. Éppen ezért tartsd az alapanyagaid biztos, száraz és fénytől védett helyen!

Munka közben ügyelj arra, hogy szembe, nyílt sebbe, sérülésbe NE kerüljön! Gyerekek elől gondosan zárd el!

A munka végén mindig gondosan zárd le a tégely fedelét és ügyelj arra, hogy a tégelyt lapjával vízszintesen tárold! Az oldalára fordítottan tárolt tégelynél előfordulhat, hogy a zselé összeköt és a tégely újbóli kinyitását teszi majd nehézkessé.

A fixálásmentes, leoldható színes műköröm zseléket akár oldószerekkel (pl.: tipoldó folyadék) el tudod távolítani. Leoldáskor arra figyelj, hogy a leoldáshoz szükséges időt ázzon a zselé. A tökéletesen leoldott zselé narancsfa pálca vagy kaparó segítségével könnyedén eltávolítható lesz.

Fontos!

Fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselék használatánál ne kevert a leoldható és nem leoldható alapanyagokat! Használj mindig leoldható alapanyagokat (mint Leoldható fényzselé, Leoldható bonder), hiszen a leoldás is csak ekkor valósítható meg tökéletesen. Amennyiben nem így jársz el, a leoldás nem lesz sikeres és csak reszeléssel vagy csiszológéppel tudod eltávolítani a nem kívánt alapanyagokat.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Réka

  Nagyon meg vagyok elégedve az összes termékkel! Szuper minőség, a csomagolás nagyon precíz, az ajándékokat nagyon köszönöm.

 • Ibolya

  Minden

 • Erika

  Gyors kiszálitás

 • Angéla

  Kedvező ár Jó minőség