Termék kategóriák

Fixálásmentes színes zselé

Fedezd fel a fixálásmentes színes zselék varázslatát! Ez a leoldható műköröm zselé ideális választás az épített körmök bevonására és díszítésére egyaránt. Könnyedén alkothatsz lenyűgöző és tartós körömdíszítéseket. Felejtsd el a hosszadalmas fixálást, és fedezd fel az egyszerűség és gyorsaság varázsát! Kreatív ötleteidet most egyszerűen és profin valósíthatod meg a fixálásmentes színes zselékkel, és garantáltan elkápráztatod a környezetedet. Engedd szabadon a művészi tehetségedet, és hozz létre egyedi körömdíszítéseket a fixálásmentes színes zselével!

Fixálásmentes színes zselé. A fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselé rendkívül jó fedőképességű és kopásálló UV/LED fényre megkötő műköröm zselé. A fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselé az épített körmök bevonására és díszítésére egyaránt tökéletesen alkalmas, használható.

A fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselé használatáról röviden:

  • Nagyon fontos, hogy megfelelően készítsd elő a kezed és körmeid a tartósság érdekében is. Bőrfeltolás, reszelés a bolyhosítás után portalaníts, fertőtleníts Nail prep vagy savmentes primer segítségével. Az előkészítő folyadékok egyike se érintkezzen a bőrrel, mert az arra érzékenyeknél irritációt okozhat. A folyadék pár másodperc után elpárolog, a körömlemezt némiképp kifehéríti.
  • A jobb tapadás elérésének érdekében használ bátran leoldható Bondert! A Bonder egy tapadást elősegítő alapanyag, ami a körömlemezed és a fixálásmentes leoldható színes zselé között egy kétoldalú ragasztóként funkcionál. A leoldható Bonder is UV/LED lámpa fénye alatt köt meg, lámpád teljesítményétől függően 3-6 perc alatt.
  • A leoldható Bonder kötése után vidd fel az első réteg leoldható, fixálásmentes színes zselét. A színes zselé nem fog olyan könnyen terülni, mint egy géllakk vagy körömlakk, mert állaga azoktól jóval sűrűbb. Éppen ezért célszerű a zselét zselé ecsettel felvinni. (Javasoljuk a No.4 vagy No.6-os méretet.) A fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselé is UV/LED lámpa fénye alatt köt meg. Itt is figyelj lámpád teljesítményére és a kötési időre.
  • Amennyiben úgy látod, hogy az első rétegnél nem volt tökéletes a fedés, úgy még egy réteg fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselé réteggel ezt korrigálhatod. Majd ezt a réteget is hagyd UV/LED lámpád fénye alatt megkötni.
  • A kötési idő után, a tartósság növelésének érdekében, vigyél fel egy réteg leoldható Fényzselét is. Azon túl, hogy "védőpajzsot" biztosítasz a körömdíszítésednek, ráadásképen még extra csillogásra is szert teszel.