Termék kategóriák

Orgonalila Fixálásmentes színes zselé 5g F50

A fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselé az épített körmök bevonására és díszítésére egyaránt tökéletesen alkalmas, használható.

 • Orgonalila Fixálásmentes színes zselé 5g F50
Kiszerelés:
5g
Szín:
Orgonalila
Termék kódja:
F50

Ár: 1 640 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Orgonalila Fixálásmentes színes zselé F50

A(z) Orgonalila fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselé rendkívül jó fedőképességű és kopásálló UV fényre megkötő műköröm zselé. A fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselé az épített körmök bevonására és díszítésére egyaránt tökéletesen alkalmas, használható.

A(z) Orgonalila fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselé használatáról röviden:

 • Nagyon fontos, hogy megfelelően készítsd elő a kezed és körmeid a tartósság érdekében is. Bőrfeltolás, reszelés a bolyhosítás után portalaníts, fertőtleníts Nail prep vagy savmentes primer segítségével. Az előkészítő folyadékok egyike se érintkezzen a bőrrel, mert az arra érzékenyeknél irritációt okozhat. A folyadék pár másodperc után elpárolog, a körömlemezt némiképp kifehéríti.
 • A jobb tapadás elérésének érdekében használ bátran leoldható Bondert! A Bonder egy tapadást elősegítő alapanyag, ami a körömlemezed és a fixálásmentes leoldható színes zselé között egy kétoldalú ragasztóként funkcionál. A leoldható Bonder is UV lámpa fénye alatt köt meg, lámpád teljesítményétől függően 3-6 perc alatt.
 • A leoldható Bonder kötése után vidd fel az első réteg leoldható, fixálásmentes színes zselét. A színes zselé nem fog olyan könnyen terülni, mint egy géllakk vagy körömlakk, mert állaga azoktól jóval sűrűbb. Éppen ezért célszerű a zselét zselé ecsettel felvinni. (Javasoljuk a No.4 vagy No.6-os méretet.) A fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselé is UV lámpa fénye alatt köt meg. Itt is figyelj lámpád teljesítményére és a kötési időre.
 • Amennyiben úgy látod, hogy az első rétegnél nem volt tökéletes a fedés, úgy még egy réteg fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselé réteggel ezt korrigálhatod. Majd ezt a réteget is hagyd UV lámpád fénye alatt megkötni.
 • A kötési idő után, a tartósság növelésének érdekében, vigyél fel egy réteg leoldható Fényzselét is. Azon túl, hogy „védőpajzsot” biztosítasz a körömdíszítésednek, ráadásképen még extra csillogásra is szert teszel.


A fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselék tárolása:

Az új fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselék már nagyobb biztonságot nyújtanak a tégelyben található zselék számára, mint a hagyományos nem leoldható műköröm színes zselék. Ám huzamosabb időn át, folyamatos erős napfénysugárzásnak, vagy UV sugárzásnak kitéve itt is előfordulhat, hogy a tégelyben megindul a kötési folyamat. Éppen ezért tartsd az alapanyagaid biztos, száraz és fénytől védett helyen!

Munka közben ügyelj arra, hogy szembe, nyílt sebbe, sérülésbe NE kerüljön! Gyerekek elől gondosan zárd el!

A munka végén mindig gondosan zárd le a tégely fedelét és ügyelj arra, hogy a tégelyt lapjával vízszintesen tárold! Az oldalára fordítottan tárolt tégelynél előfordulhat, hogy a zselé összeköt és a tégely újbóli kinyitását teszi majd nehézkessé.

A fixálásmentes, leoldható színes műköröm zseléket akár oldószerekkel (pl.: tipoldó folyadék) el tudod távolítani. Leoldáskor arra figyelj, hogy a leoldáshoz szükséges időt ázzon a zselé. A tökéletesen leoldott zselé narancsfa pálca vagy kaparó segítségével könnyedén eltávolítható lesz.

Fontos!

Fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselék használatánál ne kevert a leoldható és nem leoldható alapanyagokat! Használj mindig leoldható alapanyagokat (mint Leoldható fényzselé, Leoldható bonder), hiszen a leoldás is csak ekkor valósítható meg tökéletesen. Amennyiben nem így jársz el, a leoldás nem lesz sikeres és csak reszeléssel vagy csiszológéppel tudod eltávolítani a nem kívánt alapanyagokat.

Vásárlói vélemények

 • Lászlóné

  Egyszerű és könnyű vele dolgozni!

 • Aida

  minden

 • Márti

  Pont azt kaptam amire számítottam

 • Szilvia

  Gyors, pontos