Termék kategóriák

Sötét magenta Fixálásmentes színes zselé 5g F33

Ismerd meg a fixálásmentes színes zselék varázslatát! Ideális választás az épített körmök bevonására és díszítésére egyaránt. Légy kreatív és alkoss lenyűgöző, hosszan tartó körömdíszítéseket. Felejtsd el a hosszadalmas fixálást, és élvezd az egyszerűség és gyorsaság előnyeit! A fixálásmentes színes zselével könnyedén és profin valósíthatod meg kreatív ötleteidet és garantáltan lenyűgöző hatást érsz el. Engedd szabadon a művészi tehetségedet, és hozz létre egyedi körömdíszítéseket a fixálásmentes színes zselével, melyekkel elbűvölheted a környezetedet!

 • Sötét magenta Fixálásmentes színes zselé 5g F33
Kiszerelés:
5g
Szín:
Sötét magenta
Termék kódja:
F33

RRP: 1 890 Ft Ár: 1 890 Ft

A termék előrendelhető!

Termék információ

Sötét magenta Fixálásmentes színes zselé F33

A(z) Sötét magenta fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselé rendkívül jó fedőképességű és kopásálló UV/LED fényre megkötő műköröm zselé. A fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselé az épített körmök bevonására és díszítésére egyaránt tökéletesen alkalmas, használható.

A(z) Sötét magenta fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselé használatáról röviden:

 • Nagyon fontos, hogy megfelelően készítsd elő a kezed és körmeid a tartósság érdekében is. Bőrfeltolás, reszelés a bolyhosítás után portalaníts, fertőtleníts Nail prep vagy savmentes primer segítségével. Az előkészítő folyadékok egyike se érintkezzen a bőrrel, mert az arra érzékenyeknél irritációt okozhat. A folyadék pár másodperc után elpárolog, a körömlemezt némiképp kifehéríti.
 • A jobb tapadás elérésének érdekében használ bátran leoldható Bondert! A Bonder egy tapadást elősegítő alapanyag, ami a körömlemezed és a fixálásmentes leoldható színes zselé között egy kétoldalú ragasztóként funkcionál. A leoldható Bonder is UV/LED lámpa fénye alatt köt meg, lámpád teljesítményétől függően 3-6 perc alatt.
 • A leoldható Bonder kötése után vidd fel az első réteg leoldható, fixálásmentes színes zselét. A színes zselé nem fog olyan könnyen terülni, mint egy géllakk vagy körömlakk, mert állaga azoktól jóval sűrűbb. Éppen ezért célszerű a zselét zselé ecsettel felvinni. (Javasoljuk a No.4 vagy No.6-os méretet.) A fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselé is UV/LED lámpa fénye alatt köt meg. Itt is figyelj lámpád teljesítményére és a kötési időre.
 • Amennyiben úgy látod, hogy az első rétegnél nem volt tökéletes a fedés, úgy még egy réteg fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselé réteggel ezt korrigálhatod. Majd ezt a réteget is hagyd UV/LED lámpád fénye alatt megkötni.
 • A kötési idő után, a tartósság növelésének érdekében, vigyél fel egy réteg leoldható Fényzselét is. Azon túl, hogy „védőpajzsot” biztosítasz a körömdíszítésednek, ráadásképen még extra csillogásra is szert teszel.


A fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselék tárolása:

Az új fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselék már nagyobb biztonságot nyújtanak a tégelyben található zselék számára, mint a hagyományos nem leoldható műköröm színes zselék. Ám huzamosabb időn át, folyamatos erős napfénysugárzásnak, vagy UV sugárzásnak kitéve itt is előfordulhat, hogy a tégelyben megindul a kötési folyamat. Éppen ezért tartsd az alapanyagaid biztos, száraz és fénytől védett helyen!

Munka közben ügyelj arra, hogy szembe, nyílt sebbe, sérülésbe NE kerüljön! Gyerekek elől gondosan zárd el!

A munka végén mindig gondosan zárd le a tégely fedelét és ügyelj arra, hogy a tégelyt lapjával vízszintesen tárold! Az oldalára fordítottan tárolt tégelynél előfordulhat, hogy a zselé összeköt és a tégely újbóli kinyitását teszi majd nehézkessé.

A fixálásmentes, leoldható színes műköröm zseléket akár oldószerekkel (pl.: tipoldó folyadék) el tudod távolítani. Leoldáskor arra figyelj, hogy a leoldáshoz szükséges időt ázzon a zselé. A tökéletesen leoldott zselé narancsfa pálca vagy kaparó segítségével könnyedén eltávolítható lesz.

Fontos!

Fixálásmentes, leoldható színes műköröm zselék használatánál ne kevert a leoldható és nem leoldható alapanyagokat! Használj mindig leoldható alapanyagokat (mint Leoldható fényzselé, Leoldható bonder), hiszen a leoldás is csak ekkor valósítható meg tökéletesen. Amennyiben nem így jársz el, a leoldás nem lesz sikeres és csak reszeléssel vagy csiszológéppel tudod eltávolítani a nem kívánt alapanyagokat.

 

 

Vásárlói vélemények

 • Petra

  Minden a valóságnak megfelel.

 • Mária

  Csodás színek

 • Mária

  Imádom a termékeket az egyszerű használatuk és minőségük miatt.

 • Ágnes

  Részletes leírások, segítő videók, széles termékskála, többféle kiszerelés.