Termék kategóriák

Csillámos rózsaszín Géllakk 6ml #027

Ismerd meg a(z) Csillámos rózsaszín géllakot, mely könnyen kenhető és LED lámpa kompatibilis leoldható géllakk. A kötés után az elért tartóssága olyan lenyűgöző, mint egy hagyományos zselé. Próbáld ki te is a(z) Csillámos rózsaszín népszerű géllakkot és viseld büszkén akár 2-3 hétig is.

 • Csillámos rózsaszín Géllakk 6ml #027
 • Géllakk 6ml #027 Csillámos rózsaszín
 • Géllakk 6ml #027 Csillámos rózsaszín
 • Géllakk 6ml #027 Csillámos rózsaszín
Kiszerelés:
6ml
Szín:
Csillámos rózsaszín
Termék kódja:
#027

RRP: 1 840 Ft Ár: 1 840 Ft Akciós ár: 1 260 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Csillámos rózsaszín géllakk 6ml #027 a körömlakk és a zselé előnyeit egyesíti. Használata egyszerű, tartóssága a műköröm zselével vetekszik.

A Csillámos rózsaszín géllakk UV/LED lámpa fénye alatt tökéletesen megköt. A géllakk egy leoldható termék, ami azt jelenti, hogy reszelés nélkül is leoldható, géllakk leoldó folyadék segítségével.

A Csillámos rózsaszín géllakk két rétegben tökéletesen fed. Az első réteg géllakkot vékonyan, majd a második réteg géllakkot picit vastagabban, határozott lakkozó mozdulatokkal vigyük fel a megfelelően előkészített körömlemezre. Rétegenként UV/LED lámpázni kell. A vékony rétegeket maximum 2 mozdulatból vigyük fel. Figyeljünk arra, hogy ne maradjon levegős felvitelkor, egyenletesen terítsük el. Narancspálca segítségével, ha szükséges korrigálhatunk.

 

A Csillámos rózsaszín géllakk 6ml #027 használata egyszerűen:

 • Előkészítjük a körömlemezt (bőrfeltolás, bolyhosítás, polírozás, portalanítást).
 • Előkezeljük a körmöt Nail Prep-pel, majd fokozzuk a tapadást leoldható bonder-rel. A leoldható bonder, egy tapadást elősegítő anyag, ami segít abban, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed. A leoldható bonder is UV/LED lámpa fénye alatt köt meg.
 • A bonder megkötése után vidd fel az első réteg géllakkot. Az első réteg géllakkot ne vidd fel túl vastagon, ugyanis ha így jársz el, akkor előfordulhat, hogy kötés közben a géllakk megcsúszik, elfolyik. A géllakkot határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel, ne maradjon levegő a géllakk alatt, mert „fellevegősödhet” és így már nem lesz tartós a géllakkos körömdíszítés. A géllakk UV/LED lámpa fénye alatt köt meg. A halványabb színek az első réteg felvitelekor a legtöbb esetben nem fednek megfelelően, csak majd a második réteg felvitelekor.
 • A második réteg géllakkot is határozott lakkozó mozdulatokkal vidd fel, ne legyen levegős, ne érintkezzen a géllakk a bőrrel. Ha mégis érintkezik, akkor kötés előtt narancspálca segítségével távolítsd el lefolyt alapanyagot. A második réteg géllakkot is lámpázni kell. A géllakkot nem kell fixálni. Kötés után a géllakk fixálását követően a géllakk színe bemattulhat, akár halványodhat is!
 • Végezetül, hogy tartósabb legyen a körömdíszítésed a két réteg géllakkot vond be egy vékony réteg leoldható fényzselével. A fényzselé se érintkezzen a bőrrel. Csak leoldható fényzselét használj, mert a nem leoldható fényzselé a géllakkon elrepedhet. A leoldható, fixálós fényzselét gél fixáló folyadék segítségével fixálni kell. Kötés után ennél a fényzselé típusnál ugyanis zselészerű marad a körömdíszítés felszíne, amit fixálással el tudsz távolítani. Fixálásmentes, leoldható fényzselé használatánál fixálásra nincs szükség, hiszen kötés után körömdíszítésed tökéletes, csillogó és tartós lesz.
 • A géllakk 2-3 hétig is tartós marad, körömlemezed a zselé alatt gyorsabban fog nőni, mert nem a körömlemezednek van természetes kopása, hanem csak a géllakkodnak.

 

Csillámos rózsaszín géllakk száraz hűvös helyen, napfénytől védve, gyerekektől elzárva tárolandó! A tégely kupakját minden használat után gondosan csavard rá, hogy a még benne lévő alapanyagod hosszú ideig kiváló minőségű és sokáig használható maradjon.

 

Csillámos rózsaszín Géllakk 6ml #027 fő összetevői:

Urethane acrylate oligomer, 1,6-hexanediol diacrylate, Trimethylolpropane triacrylate, Butyl acetate, Bis(2-methacryloxyethy)Phosphate

 

 

Vásárlói vélemények

 • Adrienn

  Ár érték arányban itt volt a legjobb.

 • Józsefné

  Minden eddigi termék jó

 • Vivien

  A start keszlet szépen be volt csomagolva.

 • Lászlóné

  Jó minőségű termékek