Termék kategóriák

Porszűrő filter porelszívó kéztámaszhoz #191

Tartsd tisztán és rendben szalonod vagy otthonod a porelszívó gépedben könnyen cserélhető porfogó filterek segítségével.

 • Porszűrő filter porelszívó kéztámaszhoz #191
 • Porszűrő filter porelszívó kéztámaszhoz #191
Termék kódja:
#191

Ár: 2 035 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Porszűrő filter porelszívó kéztámaszhoz

A porszűrő filtert úgy alakították ki, hogy a legapróbb porszemcséket is, amelyek a körömreszelés és a körömcsiszoláskor keletkeznek fel tudja fogni. Ezzel védheted saját és vendéged egészségét és a munkaasztalod tisztaságát.

A porszűrő filter úgy lett kialakítva, hogy a legapróbb szemcséket is megfogja, ezzel megakadályozva, hogy a szalonod vagy otthoni szobád levegője gyorsan megteljen porral.

A cserélhető porszűrő filter méretei:

Szélesség: kb. 18,5cm

Magasság: kb. 18cm

Mélység: 1,5cm

Fontos! Ezt a típusú porszűrő filtert elsősorban a webáruházunkban kapható BQ-608 és a BQ-858-8 típusú készülékekhez ajánljuk, mint cserélhető kiegészítő terméket. Más, nem általunk forgalmazott porelszívó géphez nem tudjuk garantálni a kompatibilitást!

A Porszűrő filter porelszívó kéztámaszhoz terméket tartsd száraz, hűvös helyen, gyermekek elől gondosan elzárva.

Vásárlói vélemények

 • Jázmin

  Azt kaptam, amit szerettem volna. Nagyon jó termékek, remek áron.

 • Hajnalka

  Kedves ajándékok és a segítő kártyák. Nagyon figyelmesek, öröm volt mindent kibontani! Nagyon jók a termékek amiket rendeltem. Mindent kös...

 • Vanda

  Minden termékkel elégedett vagyok, amit megrendeltem. Nagyon jól pigmentált géllakkokat kaptam, az ajándékoknak pedig nagyon örültem

 • Anna

  szeretem nagyon használni a rendelt termékeket