Termék kategóriák

Levegőre gyorsan kötő Liquid folyadék 20ml

A liquid folyadék elengedhetetlen összetevője a porcelán műköröm építésnek. Ez a kiváló minőségű termék biztosítja az alapanyag megfelelő tapadását és formálhatóságát. A liquid folyadék gyorsan köt levegő hatására, ami megkönnyíti a munkafolyamatot. Válaszd ezt a kiváló minőségű liquid folyadékot a porcelán műköröm építéshez, hogy profi eredményeket érhess el!

 • Levegőre gyorsan kötő Liquid folyadék 20ml
Kiszerelés:
20ml

RRP: 1 690 Ft Ár: 1 690 Ft

Azonnali szállítás raktárról!

Termék információ

Levegőre gyorsan kötő Liquid folyadék 20ml porcelán műkörömhöz

A liquid folyadék a porcelán műköröm építés elengedhetetlen alapanyaga. Kiváló minőségű termék.

Az a liquid folyadék levegőre gyorsan köt.

A porcelánecseted mártsd a liquid folyadékba, majd a porcelánporba, ügyelve az optimális porcelánpor-folyadék arányra. Ez után felviheted a körömre. A porcelánpor kötési ideje elsősorban a használt liquid folyadéktól függ. Van gyorsan és lassan kötő liquid folyadék. A lassan kötő folyadékot kezdőbb porcelán műköröm építőknek ajánljuk, több idő van a műköröm építésre, a porcelán terítésére, felvitelére. A gyorsan kötő folyadék természetesen a gyors munkát segíti elő.
Van levegőre és UV/LED fényre kötő liquid folyadék. Az UV/LED vényre kötő liquid folyadék teljesen csak UV/LED lámpa alatt köt meg.

Levegőre gyorsan kötő Liquid folyadék száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó. Gyerekek elől zárd el.

 

Vásárlói vélemények

 • Zsuzsanna

  Szuper termék

 • Renáta

  Gyorsaság.A termékek közül csak a gellakkot ismerem és dolgozok is vele.Tökeletes termék szeretem.Az acryl gélről még nem tudok véle...

 • Kata

  Piros gél lakkok

 • Tünde

  Minden megrendelt termékkel maximálisan elégedett vagyok.